pondělí 26. srpna 2019

Pinzeta na rybí kosti

Ploché široké svorky této pinzety s jejich drážkovaným okrajem uchopí rybí kosti všech velikostí bez toho, aby je rozlomily. Kuchyňská pinzeta na rybí kosti je super vychytávkou do kuchyně. Díky kuchyňské pinzetě snadno odstraníte rybí kosti či peří z křidélek.


Krátká pinzeta se zbroušenými ploškami na vytahování i těch nejdrobnějších rybích kostí. Vnější design žebrování umožňuje pevný a přitom jemný úchop.

K odstraňování rybích kostí. Vyrobena z nerez oceli pro dosažení pevného stisku. Hmotnost: g Řada kuchyňského náčiní Functional Form nabízí mnoho inovativních prvků navržených tak, aby pokryly široké spektrum potřeb moderní kuchyně. Pohodlná manipulácia vďaka dobre vyváženej pružnosti.


Tento příhodný nástroj doporučujeme na předpřípravu rybího masa. Plátek si vychutnáte bez obavy zaseknuté kosti v hrdle. Váš požitek z jídla bude ještě intenzivnější.

Velice kvalitní zpracování zajišťuje správnou funkčnost. Vhodná pro mytí v myčce nádobí. Skladem 1Kč 2Kč Sdílet Tweet Sdílet Pin It Sdílet Vše o nákupu. Pinzety na rybí kosti -. Detailní popis produktu.


Slouží k odstraňování rybích kostí. Je vyrobena z nerezové oceli pro dosažení pevného stisku. Výška: mm, délka: 2mm, šířka: mm, hmo. Díky ní oddělíte i jemné rybí maso od kostí a spříjemníte si tak přípravu ryb a konzumaci rybích pokrmů.


Rösle pinzeta na rybí kosti. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. E-shop společnosti Bidfood Czech Republic s. Distribuce zmrazených, chlazených a suchých potravin i nepotravinového sortimentu.


Ověřená zákaznice Simona C. Nyní je již Solingen mezinárodně chráněné označení původu a registrovaná ochranná známka, která smí být používána pouze na výrobky vyrobené za stanovených podmínek.

Už žádná rybí kostička neuvízne ve vašem krku! Nerezová pinzeta na rybí kosti - Ibili. Všechny je jednoduše vytáhnete pomocí pinzety. Vroubkovaný povrch drží rybí kost pevně. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená.


Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack. Nabízíme vám výrobek Kuchařská pinzeta Giesser na rybí kosti 13cm - barva kov za atraktivní cenu 365. Kč, od výrobce NEUBING, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky