úterý 6. srpna 2019

Pekáč smaltovaný

Kupte si ten nejlepší smaltovaný hrnec, rendlík, smaltovaný pekáč , či pánev. Vyberte si u nás pekáč nebo plech, který má smaltovaný povrch. Snadno jej budete moci umýt a upečete v něm ty nejlepší mňamky. Kvalitní smaltované pekáče určené pro zdravotně nezávadné pečení. Oválný smaltovaný pekáč ve velikostech.


Smaltovaný pekáč , s ktorým bude potešenie piecť. Uvedená cena platí pre ks pekáča. Takmer nezničiteľný pekáč s tradíciou, ktorý vás pri správnej starostlivosti prežije. Lze jej umývat v myčce na nádobí. Kvalitní materiál je vhodný po všchny typy sporáků a do trouby.


Pekáč je dodáván s nezbytným víkem. Každý si tedy zcela jistě vybere právě ten nejoptimálnější smaltovaný pekáč pro svou potřebu. Pečení ve smaltovaných pekáčí je jednoduše radost. Pokud máte dost všech těch předražených pekáčů a hrnců, které se honosí všemožnými technologiemi, pak pro Vás bude smaltovaný pekáč tou správnou volbou! Je vyrobený z kovu, potiahnutý smaltom v bielej.


Pekáč smaltovaný

Hodí sa ako na pečenie mäsa, tak i buchiet a zapekaných cestovín. Uvnitř je aplikován vysoce odolný, modrý vnitřní smalt. Síla stěny mm zaručuje tvarovou stálost a rovnoměrný rozvod tepla při pečení. V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy.


Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí, který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. Oválny smaltovaný pekáč s objemom litra je skvelým doplnkom do každej kuchyne. Kvalitný materiál je vhodný pre všetky typy sporákov a do rúry. Dvojitý smaltovaný pekáč na mäso, ryby, hydinu, naša cena 2EUR.


Veľkosť: Vnútorná šírka: cca 25. Pekáče Queen line jsou určené zejména pro pečení nejrůznějších pokrmů v troubě. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.


Velký kulatý pekáč s dvěma uchy na pečení sladkých i slaných jídel a jejich servírování. Nádobí lze použít na jakémkoli typu ohřevu (včetně indukce a kamen.) Lze mýt v myčce nádobí. Pekáče se mohou používat i samostatně na zapékání, pečení v troubě, například na francouzské brambory. Potřebujete kuchyňský smaltovaný pekáč , plech, pánev nebo dvoupekáč? Tento web používa súbory cookie.


Pekáč smaltovaný

Nabízíme kvalitní pekáče a plechy za skvělé ceny! OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Veľmi ľahko sa čistí, pretože má hladký, sklovitý, nepórovitý povrch.


Riad sa rýchlo zohreje, efektívne si drží stálu teplotu a varenie je tak rýchlejšie a šetrnejšie na energiu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky