čtvrtek 29. srpna 2019

Eta robot gratus max

Kuchyňský robot ETA Gratus MAX No. W motorem zvládne i velké zatížení. Popis: Pomocník, který v kuchyni nezahálí. Při práci v kuchyni se vždy hodí šikovná posila, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout. Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov.


OHROMUJÍCÍ VÝKON, NA KTERÝ SI LEHCE ZVYKNETE Robot ETA GRATUS MAX je unikátní svojí vysokou pevností a životností.

Díky celokovovému tělu je to přístroj na celý život. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Krásný velký bílý robot , který na první pohled zaujme každého návštěvníka kuchyně.


Kuchynský robot ETA Gratus MAX No. Pojďme se podívat na to, jaký je, co lze z něj dostat, s čím pomůže v kuchyni. Robot je tak chytrý, že si dokáže sám regulovat rychlost dle tuhosti těsta.

Z firmy ETA nám do redakce přišel na test Eta Gratus Max. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Zvládne hnetenie, krájanie, strúhanie, mletie mäsa, plnenie údenín, miešanie, mixovanie, strúhanie, šľahanie a tiež tvorbu cukroviniek. Vďaka celokovovému telu je dostatočne robustný a tým aj dlhú životnosť.


Jednoduchú manipuláciu podporí výklopné rameno. Objem veľkej pracovnej antikorovej misy je litra. Na pracovnú misu možno nasadiť priehľadný kryt.


Planetárny systém miešania zaistí kvalitnejšie a. Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech. Mísa je vyrobená z nerezu, který patří díky svým vlastnostem mezi nejoblíbenější materiály. Krásny veľký biely robot , ktorý na prvý pohľad zaujme každého návštevníka kuchyne. Poďme sa pozrieť na to, aký je, čo je možné z neho dostať, s čím pomôže v kuchyni.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. U kuchynských robotov ETA je samozrejmosťou aj dômyselný systém planetárneho miešania. Je špecialistou na prípravu mletého mäsa. Voliť si môžete medzi rôznymi hrubosťami mletia, plniť domáce údeniny alebo vytvoriť mäsové šišky Kebbe.


Skvele vymiesi kysnuté.

Rýchlovarná kanvica ETA L. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako jsou nádoby, víka nádob, hnětací a sekací nádstavce, struhadla, unašeče a další. Snadnou manipulaci podpoří výklopné rameno. It is an expert on preparation of minced meat.


You can choose from different levels of coarse mince and you can use the appliance to fill home-made sausages or make Kebbe balls. GRATUS MAX - VIE SA OTÁČAŤ ETA Gratus Max je jedným z kuchynských robotov, ktoré vedia doslova zázraky. Je unikátny svojou vysokou pevnosťou a vďaka celokovovému telu zaručuje dlhú životnosť.


Ke kuchyňskému robotu získáváte prodlouženou záruku na motor v celkové době trvání let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky