čtvrtek 1. srpna 2019

Varná konvice skleněná

Rychlovarná skleněná konvice se světelnou indikací provozu a filtrem pro zachycení nečistot se stane elegantní a nepostradatelnou součástí vaší moderní kuchyně. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Designová skleněná varná konvice s digitálním nastavením teploty vám rychle uvaří potřebné množství vody.


Svým elegantním designem skvěle doplní interiér každé kuchyně. Technické parametry a specifi. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního tvrzeného plastu.


Všechny konvice jsou odolné vysokým teplotám, vodné k použití v mikrovlnných troubách i myčkách. Gallet BOU7VÉRANNE je vybavena plynulou regulací teploty ohřevu, funkcí Keep Warm a funkcí Dechlorace. Chod konvice a teplota vody jsou doprovázeny zvukovou a světelnou signalizací.


Sklo je univerzálny dizajnový doplnok do každej domácnosti, všade dobre zapadne. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Concept, ETA, Sencor a dalších. Díky jemnému sítku můžete připravovat bylinné nálevy, ovocné čaje, sypané čern.


Nejčastěji vyhledáváte bílá rychlovarná konvice , varná konvice tefal, porcelánová rychlovarná konvice , delonghi rychlovarná konvice , akce rychlovarná konvice , varná konvice tesco, varná konvice kauflan eta rychlovarná konvice , varná konvice červená, keramická rychlovarná konvice , varná konvice skleněná , varná konvice philips, designová rychlovarná konvice , varná. Tělo ze skla je většinou doplněné o nerezové komponenty jako podstavec či varná část. Propojení těchto dvou materiálů dělá ze skleněných rychlovarných konvic kuchyňské pomocníky s velmi dlouhou životností.


Varná konvice skleněná

Luigi Bormioli Čajová konvice THERMIC l. Skleněná rychlovarná konvice. Nedis KAWK510EWT je vybavena bezdrátovou otočnou základnou a díky ergonomickému tvaru budete vodu nalévat pohodlně i při úplném naplnění. Stylové provedení z nerezové oceli, dřeva a gumy činí z varné konvice nápaditý doplněk každé kuchyně. Rychlovarná konvice ETA CRYSTELA DIGI je ideální pro přípravu nejrůznějších druhů čaje, instantních nápojů, kaší nebo dětské stravy.


Požadovanou teplotu můžete jednoduše nastavit pomocí intuitivního ovládání na držadle. Bez sítka ji využijete jako klasickou konvičku na různé nápoje. Je doplněna praktickým. Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic.


Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit. Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně. Jakmile jednou propadnete eleganci a praktičnosti skla, nezůstane jen u hrníčku. Barvu svého čaje totiž nemusíte obdivovat až po přelití do šálku, ale už během přípravy. Nerezové konvice jsou stabilnější, snadno se čistí a udržují.


Vybírat můžete z několika barevných provedení a několika variant objemu, funkcí nebo příkonu. Ozdobou každé kuchyně se jistě stane skleněná konvice , která vypadá skvěle, ale je náročnější na údržbu a odstraňování vodního kamene. První skleněná konvice Philips kombinovaná s materiály z nerezové oceli poskytuje mimořádně robustní a dlouhotrvající kvalitu. Indikace šálků umožňuje vařit přesně potřebné množství vody a přispívat tak k ochraně životního prostředí.


Varná konvice skleněná

Konvička má rychlý ohřev. Bezspirálová rychlovarná konvice o objemu l. Kombinace plastu a skla vytvářejí jedinečný a úžasný design, hodí se téměř do každé kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky