úterý 6. srpna 2019

Pánev s odnímatelnou rukojetí

Pánev s odnímatelnou rukojetí

Větší pánev lze využít na smažení masa, zeleniny nebo smažených směsí, malá pánev s odnímatelnou rukojetí se hodí například na palačinky, volská oka nebo bramboráčky. Obě pánve Tefal jsou vhodné na všechny typy varných ploch včetně indukce a jak už bylo zmíněno, tak i do trouby. Velkou výhodou je odnímatelná rukojeť, díky které lze dát pánev do trouby, nebo ušetřit místo při skladování.


Titanová pánev je určena pro varné plochy indukční, plynové, elektrické a sklokeramické. Rádi vaříte zdravě a dietně, ale zároveň chutně? Pánev STONITE je ideální pro přípravu steaků, pošírování, restování, ke smažení a flambování.


Zdravé a chutné pokrmy připravíte s minimem přidaných tuků! Všechny informace o produktu Pánev WOLL Induction Line pánev s odnímatelnou rukojetí , 24cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze WOLL Induction Line pánev s odnímatelnou rukojetí , 24cm. BSE 20cm s odnímatelnou rukojetí.


Vícevrstvé dno pánve BergHOFF minimalizuje spotřebu oleje a antiadhézní povlak s litým hliníkem uspoří nejen energii, ale i živiny v připravovaném jídle. Odnímatelná rukojeť je výhodou také při vaření. Můžete ji nasadit na pánev či kastrol pouze při manipulaci s nádobami a jinak ji oddělat - budete mít dostatek místa pro další nádobí na sporáku. Odejmutí rukojeti je důležité pro pečení v troubě, do které lze dávat pouze samotné nádoby bez rukojeti.


Pánev s tím nejlepším nepřilnavým povrchem a odnímatelnou rukojetí. Objem hrnců se u jednotlivých sad liší, obvykle jsou v sadách k dostání hrnce objemu – litrů. Pánev s mramorovým povrchem pro vaření s použitím minima tuku, TURBO indukčním dnem a odnímatelnou rukojetí a možností použití v troubě. Litinová pánev s rukojetí Napoleon.


Nowo Titanium s odnímatelnou rukojetí. Nepřilnavý povrch je na nádobí nanášen v 5ti vrstvách a vypalován při teplotě vyšší než 400°C. Pánev je hluboká, takže ji lze využít i jako wok pánev. Pánve s odnímatelnou rukojetí , Pánve s keramickým povrchem,.


Odolný a dlouhodobě nepřilnavý povrch. WOLL, kolekce Diamond Line Induction. Vhodný na všechny druhy sporáků včetně indukčních. Vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, odolný nepřilnavý povrch. Dárkové balení obsahuje i skleněnou poklici.


Masivní odlévaný kastrol a pánev s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT. Součástí balení je i odnímatelná rukojeť, kterou můžete použít jak na kastrol, tak i na pánev. Nádobí lze na sebe naskládat a prostor je tak možné využít pro další druhy nádobí.


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Pánve, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce WOLL. Vážený návštěvníku webových stránek společnosti CEZARRINO a. Informujeme Vás, že pro účely analýzy návštěvnosti našich webových stránek, zlepšení vašeho komfortu, poskytování funkcí sociálních médií a personalizaci obsahu, naše webové stránky využívají. A především je odejmutí rukojeti důležité pro pečení v troubě, do které lze dávat pouze samotné nádoby bez rukojeti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky