pondělí 19. srpna 2019

Mikrovlnka mora

Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Záleží iba na vás, k akému štýlu varenia budete rúru používať. Vstavané mikrovlnné rúry navyše dokonale dizajnovo ladia s ponukou vstavaných rúr, čo vám zabezpečí pekný kompaktný vzhľad vašej kuchyne. Viac informácii o mikrovlnných rúrach MORA nájdete v sekcii Poradňa.


Ze široké nabídky vestavných mikrovlnných trub MORA v krásném designu si vybere opravdu každý.

Záleží pouze na vás, k jakému stylu vaření budete troubu používat. Nabízíme velmi kvalitní zpracování mikrovlnných trub v černé a nerezové barvě. Všechny trouby jsou zpracovány z kvalitního nerezu, a to včetně. V této sekci naleznete nabídku volně stojících mikrovlnných trub MORA v pěkném bílé, černém či nerez designu dle vašeho přání. Mikrovlnné trouby nabízí různé způsoby ovládání a to od základního mechanického ovládání až po elektronické ovládání, které přináší maximálně snadné a intuitivní ovládání.


V tejto sekcii nájdete ponuku voľne stojacích mikrovlnných rúr MORA v peknom bielom, čiernom či nerezovom dizajne podľa vášho priania. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Minimalistická voľne stojaca mikrovlnná rúra s jednoduchým ovládaním prekvapí rozumnou cenou, vďaka čomu sa stane výborným pomocníkom do každej kuchyne.

Zo širokej ponuky vstavaných mikrovlnných rúr MORA v krásnom dizajne si vyberie skutočne každý. Ponúkame veľmi kvalitné spracovanie mikrovlnných rúr v čiernej a nerezovej farbe. Všetky rúry sú spracované z kvalitného nerezu, a to vrátane rámčeka a. Je vybavená výkonovými stupni a digitálním programátorem s možností nastavení ohřevu až minut.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Ponúka výkonových stupňov a možnosť rozmrazovania, s digitálnym programátorom s možnosťou nastavenia ohrevu na minút. Maximálny mikrovlnný výkon je 7W.


Vo vnútornom priestore sa nachádaza otočný tanier s priemerom 2cm. Elektronické ovládanie s praktickým časovačom (výkon 7W) so výkonovými stupňami poteší svojou jednoduchosťou. Rúra má objem litrov a otočný tanier má priemer 2cm. Výkon si môžete nastaviť z piatich. Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov.


Interiér mikrovlnky je z. Voľne stojaca mikrovlnná rúra Typ varenia rozmrazenie, mikrovlnka Časovač Áno Hĺbka balenia centimeter Veľkosť otočného taniera 2centimeter Vstupné striedavé napätie 2volt Gramofón Áno Hĺbka 3centimeter Dizajn skrine voľne stojace Vstavaný displej Nie Šírka balenia 48.

Mora MT 1S – Rozmery Čo sa týka veľkosti, vzhľadom k objemu možno očakávať menší spotrebič. Všetky hodnoty sú, ako môžete vidieť v tabuľke, podpriemerné, čo samo o sebe dáva najavo, že bude táto mikrovlnka menšia. Nechýba ani funkcia rozmrazovania a expresného zohrievania. Okrem možnosti manuálneho zvolenia typu a intenzity zohrievania je k dispozícii rad ďalších funkcií.


Všechny informace o produktu Mikrovlnná trouba Mora MT 3S, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mora MT 3S. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mikrovlnka má zaujímavý vzhľad vďaka nerezovému spracovaniu a zaujímavo spracované externé rukoväte. Volně stojící mikrovlnné trouby. Jednoduché ovládanie je zaistené radom automatických režimov varenia.


Vybírejte si Mikrovlnné trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky