pátek 2. srpna 2019

Skleněná čajová konvice

Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. Všechny konvice jsou odolné vysokým teplotám, vodné k použití v mikrovlnných troubách i myčkách. V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního tvrzeného plastu.


TESCOMA konvice TEO TONE 1. Nerezové digesční sítko zabraňuje úniku č. Konvice ORAVA VK-1čajová skleněná 5l. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce.


Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Stačí kliknout na FAVI. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové.


Některé konvice na čaj se prodávají se sítkem, které oddělí čajovou sedlinu od čaje. Praktické do restaurací a kaváren. Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci.


Rozměry (1) Čajová konvice Premier Housewares Teapot, 5ml. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku. Skleněná čajová konvice Bambum Tulipa, 2ml. Barvy (3) Červená keramická konvice Dakls Dots, l. Moderní a rychlá konvice ! Ušetřete čas a energii!


Nalijte vodu do konvice s praktickou ruko. Bavlněný poklop na čaj Cooks. Designová retro konvice Perfecta v moderním provedení je vynikající pro ohřev vody. Má komfortní sklápěcí rukojeť, dostatečně velký plnicí otvor pro snadné plnění vodou z kohoutku a píšťalku s bezpečným otvíráním signalizující dosažení varu. Varná konvice do mikrovlnky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Skleněná čajová konvice

Orion, Tescoma, Florina a dalších. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vybrat si můžete běžné varianty s víčkem, ale i sofistikovanější typy, které obsahují také sítko na čajové lístky. Jakmile jednou propadnete eleganci a praktičnosti skla, nezůstane jen u hrníčku.


Barvu svého čaje totiž nemusíte obdivovat až po přelití do šálku, ale už během přípravy. Tím však výhody skleněného nádobí zdaleka nekončí. Sypaný čaj z kategorie Must have! Kdo hledá štíhlou linii, tomu pomůže splnit sen. Díky obsahu Pu Erhu a Maté, dvou zabijáků všech „madel lásky“, se dostanete opět do kondice a předloňských džín.


Skleněná čajová konvice

Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Můžete si v ní připravit všechny druhy čaje, a to jak v podobě sypké směsi, tak i čaje sáčkového. Milujete čaj a dokážete jej vychutnat? Originální prémiové čaje a čajové směsí Kusmi Tea a Løv Organic konečně v Česku, doplněné designem výrobků ForLife. Vysoce kvalitní čajová litinová konvice v červeném provedením, vnitřní část konvice je glazována smaltem.


Litinová konvice drží stálou teplotu a čaj si v ní zachovává po dlouhou dobu svou svěžest a chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky