pátek 30. srpna 2019

Kuchyňské nůžky

Kuchyňské nůžky jsou celokovové nebo mají rukojeti z plastu. Nůžky na porcování drůbeže a nůžky na krevety mají specifický zahnutý tvar, nůžky na bylinky jsou širší. Nůžky pro práce v kuchyni musí být především pevné a praktické.


Kuchyňské nůžky

Kromě klasických nůžek nabízíme i speciální nůžky pro použití přímo v kuchyni, např. Nůžky v kuchyni jako když najdete – univerzální i speciální, od prémiových výrobců. Tescoma, Fiskars, Banquet a dalších. Mají odolné a robustní nerezové provedení. U nás si zaručeně vyberete.


Nastříhají bylinky, ustřihnou pečicí papír nebo provázek. Nabízíme nůžky různých velikostí a provedení. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Wüsthof Nůžky kuchyňské 21cm Nůžky kuchyňské Solingen 21cm.


Kuchyňské nůžky

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. V nabídce jsou i nůžky na drůbež nebo speciální nůžky na mořské plody. Existují i nůžky na bylinky s vícebřitým ostřím. V této kategorii nabízíme kuchyňské nůžky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Ať už se stříháte doma sami, nebo máte vlastní kadeřnický salon, dobře víte, že bez pořádných nůžek lze vytvořit efektní účes jen těžko. Nůžky je možné rozložit na dvě části a díky tomu lépe vyčistit. Univerzální kuchyňské nůžky. Vyrobeno v nožířském městě Solingen v Německu.


Kuchyňské nůžky

Nejprodávanější produkty. Kč 5Kč bez DPH 45Kč. Rukojeti jsou plastové. Výrobky této společnosti vám usnadní a zpříjemní každodenní vaření a vůbec nezáleží, jestli jsme profesionální kuchař nebo jen příležitostný uživatel kuchyňského náčiní. Speciální kuchyňské nůžky vám pomohou italskou pochoutku jednoduše naporcovat, ale také pohodlně naservírovat!


Všechny nože a nůžky byste měli po použití vždy pečlivě očištěné uložit na vhodné místo. Magnetická lišta je ideální k zavěšení veškerého kovového nářadí a náčiní. Vyberte si kuchyňské nůžky z nabídky stovek obchodů za ty nejlepší ceny! Poradíme vám s nákupem kuchyňské nůžky. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Kuchyňské nůžky

Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Masivní pevné nůžky umožňují porcování ryb a drůbeže, stříhání bylin nebo zeleniny nebo klasické použití na papír, provázky či fólie. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem.


Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nůžky kuchyňské Fiskars Functional Form mají protiskluzová měkká držadla pro bezpečné držení a tvarovaní pro odšroubování PET lahví. Nůžky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrzené nerez oceli. Představujeme Vám kuchyňské nůžky od společnosti KitchenAi které bude ideální pomocník ve Vaší kuchyn, a budou praktickým pomocníkem.


Součástí balení je též ochranný kryt na čepelé nůžek. Produkty do domácnosti nakupujte levně v online obchodech. Ostří je z nejkvalitnějšího nerezu, rukojeti jsou dokonale ergonomicky tvarované a nůžky jako celek splňují i ty nejnáročnější požadavky na praktické a bezpečné používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky