čtvrtek 22. srpna 2019

Forma na makronky tescoma

Moderní silikonová forma vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. V čem forma na pečení DELÍCIA SiliconPRIME vyniká? Má pečlivě zvolený tvar a optimální tloušťku materiálu. Pokrmy připravované ve formě SiliconPRIME se nedeformují, pečení probíhá rychle, rovnoměrně a bez připalování.


Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky.

Forma mini vafle TESCOMA DELLA CASA. Chcete doručit zboží do Česka? Na sklade Tvorítko na. Peče rychle a rovnoměrně. Hotové markonky lze pohodlně vyklopit.


Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch a pre každý typ múčnika. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku.


Díky této formě bude každá jedna dokonale stejná.

Je vyrobena z kvalitní silné oceli s dvouvrstvým protipřilnavým povrchem z kolekce Master Class, profesio. Vyrobená z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, odolného do 2°C. Vynikajúca na prípravu makróniek. Pomocí zdobícího sáčku naneste hmotu na silikonovou formu a nechte makronky min zaschnout.


Pečte v předehřáté troubě na 1°C cca minut. Makronky nechte vychladnout na pečící formě. Přidejte čokoládu a krátce povařte, až se čokoláda. Moderná silikónová forma DELÍCIA SiliconPRIME vynikajúca pre pečenie sladkých i slaných pokrmov.


Má starostlivo zvolený tvar a optimálnu hrúbku materiálu. Pripravované pokrmy sa nedeformujú, pečenie prebieha rýchlo, rovnomerne a bez pripaľovania. Vďaka povrchovej úprave zamatový mat možno múčniky zo silikónových foriem SiliconPRIME vždy ľahko vyklopiť. Vyzkoušejte třeba Andělský koláč či Frankfurtský věnec. TARA funkció - nettó súly mérése.


Produkt je dostupný v po. C), cukroví se k formě nelepí, vhodné do všech typů pečicích trub, ledničky a myčky, recepty uvnitř balení, roků záruka. Rozměr formy: x cm. Počet markronek na platu: ks. Hotový moučník lze snadno vyklopit.


Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné do 2°C.

Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Stovky úžasných vychytávok pre kreatívne chvíľky v kuchyni – formy, formičky, podložky aj valčeky, ktoré ocení každý, kto si bez pečenia nedokáže život predstaviť. Cukrárske pomôcky DELÍCIA naviac uspokoja aj najnáročnejších profesionálov. TESTUJEME SILIKONOVOU FORMU NA MAKRONKY.


Pomocí silikonové formy zhotovíte ks skořápek, tedy ve výsledku makronek. Tescoma Nastavitelná forma na dort kulatá DELÍCIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky