čtvrtek 29. srpna 2019

Indukčný ohrev

Ohrev sa vykonáva cievkou s niekoľko málo závitmi, do ktorej sa umiestni ohrievaný materiál. Bezpečný a rýchly spôsob lokálneho ohrievania je indukčný ohrev. Sada s príslušenstvom poskytuje širokú škálu použitia. Použiteľné na povolenie skrutiek, ložísk, ozubených kolies, lepených a skorodovaných spojov.


Vložíme-li předmět z el. INDUKČNÝ OHREV DHI-je určený pre rychlý, veľmi účinný a bezpečný ohrev kovových častí.

Indukčný ohrev DHI s príslušenstvom. Uplatnenie nájde hlavne v prevádzkach. Dielenský elektromagnetický indukčný ohrev sa používa v servisoch na uvoľnenie stuhnutých, hrdzavých alebo inak nedeliteľných častí. Má jednoduchú manipuláciu a vysokú účinnosť za najlepšiu cenu na trhu. Vyznačuje sa rýchlosťou nahrievania až do teploty 800°C.


Jeho jednoduchá údržba a manipulácia. V jeho neprítomnosti odpojím zariadenie, to vám umožní rýchlo a ľahko reštartovať ohrieva vykurovací systém. Som vďačný poradcov pre navrhované voľbe indukčné kotla.


MIM powers your daily workflow with a series of timesaving automated features.

Markets, and our offerings. Canon Selphy CP9ink cartridges. Order by 5:15pm and get it tomorrow.


Miestne povrchový ohrev spôsobuje tvorbu austenitu, nasledované rýchlym ochladením na martenzit. Je používaný v hutníctve a spracovaní kovov a teploty procesu ocele odovzdať plasticity. Určený pre rýchly ohrev kovových častí. IGBT Princip indukčního ohřevu je jednoduchý. Veľmi účinne nahrádza ohrev autogénny a propán-butánovým plameňom v dielňach.


Plochá cievka, pre indukčný ohrev – Lincos – DHI-REMOVAL 21. Pre ohrievanie rovných plechov a pre rovnanie menších promáčklin. Invertorový indukčný ohrev DHI-je určený pre rýchly, účinný a bezpečný ohrev kovových častí.


DHI-veľmi účinne nahrádza ohrev autogénnom a propanbutanovým plameňom v dielňach, údržbách a výrobách najmä skrutkových spojov, puzdier, ložísk, nábojov atď. Prirodzene, indukčný varič sa zapne len vtedy, keď sú na ňom nainštalované vhodné riady. Moderné dosky sú vybavené elektronickou riadiacou jednotkou, ktorá umožňuje rozpoznať prázdne a nepoužiteľné riady. Hlavné výhody indukčných varných panelov sú: bezpečnosť, jednoduchosť čistenia, rýchlosť, účinnosť. Teplo vzniká pôsobením indukčných vírivých prúdov.


Vstupné vinutie tvorí medená trubica, ktorou preteká chladiaca kvapalina, aby sa neroztavila. Prenosný indukčný ohrev DHI - pre rýchly lokálny ohrev súčiastok indukciou.

Neviete z čoho vyrobiť vykurovanie pece pre tavenie kovu ? Zobrazuje nastavený výkon, teplotu i čas do konca varenia. Ako je zrejmé, vo výbave nechýba časovač, alebo špeciálne funkcie varenia. Elektronika je vybavená automatickou detekciou riadu, alebo automatickým vypnutím, pokiaľ riad nie je vhodné pre indukčný ohrev. Ak chceš indukčný ohrev rýchlo a lacno, najjednoduchšie by bolo zobrať vybrať z predtým funknčného indukčného variča za 50€ pracovnú cievku (ktorá predtým ohrievala hrnce) a nahradiť ju vhodným transformátorom a pracovnou cievkou.


Transformátor a pracovnú cievku je potrebné navrhnúť tak aby predstavoval ekvivalent. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky