úterý 20. srpna 2019

Philco pda 1291 bit

Funkce Aqua stop hlídá, aby z myčky neunikla voda tím, že zastaví přívod vody do myčky umístěný na přívodní hadici. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Az Aqua Stop meggátolja a víz kifolyását azzal, hogy elzárja a bemeneti tömlőre szerelt szelepet. Veškeré informace o produktu. Vestavná myčka s ovládacím panelem je určena pro sad nádobí, Auto programy. Všetky informácie o produkte.


Při nastavení automatického programu si sama myčka určí množství vody, teplotu a délku programu. Pomocí zvukového signálu se pak dozvíte, kdy je vaše nádobí umyté. Je vybavena elektronickým ovládáním a ukazatelem mycího cyklu na LED displeji. Je připravena na program extra sušení, na odložený start nebo na systém sušení Turbo.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Pri nastavení automatického programu si sama umývačka určí množstvo vody, teplotu a dĺžku programu. Jednoduché elektronické ovládání a LED displej vám usnadní používání. Samozřejmostí je možnost odložení startu,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na výběr máte dostatečné množství programů, takže si můžete zvolit ten nejvhodnější pro každý druh nádobí.


Ať už potřebujete umýt vínové poháry nebo klasické. Vstavaná umývačka s ovládacím panelom je určená pre sád riadu, Auto programy. Funkcia Aqua stop stráži, aby z umývačky neunikla voda tým, že zastaví prívod vody do umývačky umiestnený na prívodnej hadici. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vážený zákazník Ďakujeme, že ste si kúpili výrobok značky PHILCO. Aby váš spotrebič slúžil čo najlepšie, prečítajte si všetky pokyny v tomto návode. Predaj tohto produktu bol ukončený. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Je vybavená elektronickým ovládaním a ukazovateľom umývacieho cyklu na LED displeji.


Prodej nářadí, zahradní techniky, nábytku. So that your appliance serves you well, please read all. So that your appliance serves you well, please read all the instructions in.


Thank you for buying a PHILCO brand product. Chcem poslať ponuku Pokiaľ ste registrovaný dodávateľ, prihláste sa. Za posledných dní bolo pr.


Názov Philco sa stal pre niekoľko generácií spotrebiteľov symbolom kvalitných elektrospotrebičov, predovšetkým práčok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky