čtvrtek 1. srpna 2019

Kávovar na mletou i zrnkovou kávu

Kávovary a presovače na mletou i zrnkovou kávu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kávovar s mlýnkem má další důležitý parametr, kterým je tlak.


Profesionální přístroje mají hodnotu tlaku barů. Hledáte-li univerzální řešení, tedy kávovar na mletou kávu i kapsle, pořiďte si pákový. Kávovar na latte a cappuccino udělá kávu včetně jemné mléčné pěny.

Jejich součástí je šlehač na mléko a mnohdy i nádoba – dohromady tvoří tzv. Crem Brilliance Espresso je plně automatický kávovar s integrovaným mlýnkem, který připraví perfektní espresso z čerstvě umletých zrn kávy. Volba ze různých druhů nápojů. Automatické doplňování vody. Osvětlené a přehledné zobrazení jednotlivých voleb.


Vestavné kávovary Miele s možností pevného připojení na vodu. Dokonale připravená káva v pohodlí vašeho domova, se spoustou komfortních funkcí a kávových spe. Jste ale závislí na samotných kapslích, jiným způsobem kávu v kapslovém kávovaru nepřipravíte.


Je tedy dobré předem kávu ochutnat a zjistit, jestli vám vyhovuje, protože až si kávovar pořídíte, bude pozdě.

Většinou jsou totiž použitelné jen kapsle výrobce kávovaru. Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo automatický kávovar. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kávovar. Skleněná nádoba na kávu má objem cca litru, což odpovídá přibližně šálkům kávy. Využijete i hodinový časovač.


Rovněž uvádí první kávovar na zrnkovou kávu , doposud měla ve své nabídce jen kapslové přístroje. První z narozeninových akcí představuje Narozeninová slevová knížka se slevami na kávu , kávovary či spotřební zboží, které platí ve dnech od 29. Další podobné akce budou následovat. Chcete-li jej do kanceláře, oceníte velký zásobník na vodu a na sedlinu, pozor však na menší zásobník na kávu.


Milovníky kávy potěší možnost umlít si kávu až na různých stupňů hrubosti, společně s dalšími funkcemi, které kávovar má, je možné připravit si kávu přesně tak, jak ji máte rádi. Navíc tyto kávovary nebývají vybaveny mlýnkem na pražená zrna a sami si kávu ani nenadávkují, a proto musíte zvládnout ještě tuto základní činnost - správně mletou kávu napěchovat do páky. Pokud jste ale přesvědčeni, že na tuto práci stačíte, pak směle do toho. Pomáhat vám pravděpodobně bude. Pákový kávovar je ideální pro ty, kteří chtějí mít pod kontrolou celý proces přípravy.


Obvykle je potřeba mít vlastní mlýnek a kupovat tedy zrnkovou kávu , která se rozhodně skladuje lépe než mletá. To samé platí pro plně automatické kávovary. Ty si dokáží kávu nejen samy namlít a uvařit, ale samy se i vyčistí.


Kávovar Passione OT, černá, automatický, s mlýnkem na kávu , MELITTA.

Nabízí produktové tlačítka, díky nimž můžete zvolit až klasické nápoje (espresso, cafe créma, cappuccino a latte macchiato) stiskem tlačítk. Nebo čtyřnásobně drahý automatický kávovar , který nerozlišuje, zda použijete „obyčejnou“, nebo exkluzivní zrnkovou kávu ? Při pohledu na náklady za kávu se můžete po krátkých výpočtech dopracovat k zajímavým číslům a logickým závěrům. Návratnost investice do plně automatického kávovaru můžete očekávat.


K dispozici jsou základní modely (podle druhu směsí): pouze na zrnkovou kávu či na zrnkovou i instantní kávu. Dále je možný výběr ze dvou typů s různým přívodem vody - se systémem pro napojení na vodovní řad nebo s vlastní vestavěnou nádrží o objemu 3. Stávající zásobník na zrnkovou kávu (černý rám) je nahrazen rozšířením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky