pondělí 26. srpna 2019

Titanová pánev woll

Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete. Distribuci na Slovensku komplet sortimentu provádí NK HOLDING s. Německá značka WOLL je oblíbená po celém světě díky ruční výrobě, preciznímu zpracování, dlouhé životnosti, funkčnosti a skvělým výsledkům při vaření.


Podívejte se, jak se v Německu vyrábí ty vůbec nejlepší nepřilnavé pánve značky WOLL.

Robustní aluminiové pánve se špičkovou nepřilnavou technologií. Vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, odolný nepřilnavý povrch. Velmi dobře vede teplo.


Nezničitelné nádobí s nepřilnavým povrchem pro nejnáročnější – to jsou pánve a hrnce německé firmy Woll. Tělo pánve je vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, což zajistí rychlou akumulaci a distribuci tepla po celém povrchu. Woll , výhradní distributor.


SKK Titan Durit INDUKCE Všechny výrobky z řady titan indukce jsou ručně lité jsou s jednou z nejtvrdších bezteflonových nepřilnavých povrchových vrstev titanu Durit Resist.

Zakupte u nás kvalitní pánev od evropských výrobců, se kterou budete opravdu spokojeni. Titanové, keramické, nerezové, litinové. Nic se na ní nepřichytí, snadno se myje a její.


Kupte si zase titanovou pánev (možná dažší), ale od jiného výrobce. Já mám dvě hranaté(od Střelbové). Je na ní let záruka. Hodnocení produktu:.


Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let staly klasikou na světových trzích. Série kombinuje ruční výrobu, prvotřídn. Nepřilnavý povrch je na nádobí nanášen v 5ti vrstvách a vypalován při teplotě vyšší než 400°C. Free Shipping Available.


Find great deals on eBay for woll and wool. WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty Made in Germany vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého.


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Pánve, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce WOLL.

Parametry produktu: - EAN , ID produktu WL520SLI. Patentovaná technologie odnímatelné rukojeti zaručuje snadné používání i údržbu a pánev lze použít nejen na klasickém sporáku, ale také v troubě pro zapékání. Můžete používat kovové náčiní, smažit úplně bez tuku nebo jen pro chuť vymáznout peroutkou nebo ubrouskem. Pánev Ballarini Alba cm.


Dokonale se tím spojí s tvrzeným podkladem a výrazně zvýší odolnost povrchu vůči mechanickému poškození Odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA. Vysoce kvalitní nepřilnavé titanové pánve Saphir Lite německé značky WOLL jsou ideální pro zdravé a energeticky úsporné vaření bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Výhodou série Saphir Lite je nižší hmotnost, rychlý přenos tepla po celé ploše pánve a mimořádně odolný safírový nepřilnavý povrch, který.


Nabízíme titanové pánve, hrnce, kastroly, pekáče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky