středa 28. srpna 2019

Titanová pánev baf

Free Shipping Available. Titanové pánve BAF jsou díky své tvrdosti a nepřilnavosti povrchu jen velmi těžko srovnatelné s jinými výrobky. Můžete používat kovové náčiní, smažit úplně bez tuku nebo jen pro chuť vymáznout peroutkou nebo ubrouskem. Nabízíme titanové pánve BAF , které patří mezi nejkvalitnější pánve na trhu vůbec.


Pánvičky vaří zdravě a šetří energii až o. Najdete zde jak speciálně tvarované pánve, tak pánve vhodné na indukci včetně nejpoužívanějších typů pánví.

Titanové nádobí GIGANT New line MICRO CERAMIC e nejvyšší řada výrobků BAF. Titanová pánev BAF vhodná pro všechny druhy ohřevů mimo indukce včetně trouby. Průměr horního okraje cm. Baf Gigant new line je robustní, ručně odlévaná titanová pánev vyrobená v Německu. Může se pochlubit extrémně odolným povrchem, který je vytvrzený microkeramikou.


Vysoký okraj pánve umožňuje snadnější míchání pokrmů během dušení nebo smažení. Dva úchyty jsou velmi praktické a pánev se díky nim pohodlně přenáší. Každý kus titanové pánve Baf je ručně odléván ze slitiny hliníku.

Díky tomu je pánev robustní a skvěle vede teplo. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Oceňují ji jak mladé rodiny, tak i jednotlivci. K vyčištění použijte nejlépe tzv. Pánev je dodávána s odnímatelnou ručkou a poklicí.


Tepelný šok, což znamená, že pánev prudce zchladíte studenou vodou a přečistíte kartáčkem. Díky velmi tvrdému povrchu můžete bez obav používat kovové pomůcky - obracečky, vidličky atd. Pánev na palačinky patří do řady BAF Gigant (nejkvalitnější řada).


Tyto pánve s titanovým povrchem patří mezi nejkvalitnější titanové pánve na trhu. PÁNVE S ODNÍMATELNOU RUČKOU. BAF - přední výrobce plasma titanového nádobí představuje pánve s odnímatelnou ručkou. Jde dokonale zpracované nádobí s dokonalou nepřilnavou vrstvou vhodné i do trouby do 180°C. Díky výstupkům na dně pánve můžete v pohodlí domova grilovat.


BAF pekáč se skleněnou pokl. Kvalitní titanová pánev s odolným nepřilnavým povrchem. BAF GIGANT pekáč s grilovacím víkem l. Na všechny typy sporáků včetně indukce.

Extrémně odolný titanový povrch tvrzený microkeramikou. Vhodná do trouby do 2°C. Léty ověřená prvotřídní kvalita. Vysoce kvalitní titanová micro-keramická pánev značky BAF. Vlastnosti: Vlastnosti: Mimořádně tvrdý micro-keramický povrch pánve je dokonale nepřilnavý a rezistentní vůči teplotám až do 260°C.


Je proto velmi odolný a má dlouhou životnost, dno pánve se nikdy nezdeformuje. Perfektní tepelná vodivost a vysoká odolnost. Na stránkách E-shop titanové nádobí - pánve najdete nabídku titanové nádobí: pánve, hrnce, kastroly, pekáče vhodné na indukci nebo do trouby.


Fontány čokoládové fondue.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky