pátek 2. srpna 2019

Koupelnová sestava

Koupelnová sestava

Klasikou je bílá koupelnová sestava s umyvadlem a zrcadlem. Chcete koupelnový set levně? Snadno si vyfiltrujte barvu, cenu, styl a další parametry podle svých požadavků. Správě vybraná koupelnová sestava je jistotou krásné, stylové a především sladěné koupelny. Užijte si své vlastní wellness přímo u vás doma.


Koupelnová sestava

Luxusní i levné koupelnové sestavy si vyberete na e-shopu KIKA. Levné koupelnové sestavy a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Sestava obsahuje umyvadlo se skříňkou, galerku a vysokou skříňku.


V případě, že hledáte nábytek do Vaší koupelny, tato sestava se určitě vyplatí. Pokud však některé kusy nábytku již vlastníte, můžete si samozřejmě zakoupit. Dvě vysoké skříňky, skříňka pod umyvadlo, led světla,. Moderní koupelnová sestava Leny s LED osvětlením.


Výhodou koupelnových sestav je, že ladí už od první chvíle. Koupelnové sestavy sladěné do posledního detailu. Na vás tedy je vybrat jen ideální barvu a styl a pak už všechny skříňky, zrcadla a poličky pořídíte při jednom. Dokonale sladěná koupelna bez námahy? S koupelnovými sestavami, které jsme pro vás vybrali na Biano, to bude hračka.


Krásná i praktická koupelnová sestava ve třech barevných provedeních. Součástí sestavy jsou tři skříňky, zrcadlo a umyvadlo. Možnost nákupu na splátky, doprava až domů. Jestliže Vaše odpověď zní ano, pak je pro Vás ideálním řešením koupelnová sestava. Teď už se stačí jenom rozhodnout jaké barevné ladění se Vám líbí a můžete si začít vybírat z. Kombinace dezénů dub sonoma a bílá.


Umyvadlo není v ceně, ale máte možnost doobjednání níže na záložce příslušenství. Doporučujeme dokoupení umyvadla jako kompatibilního příslušenství. Korpusy jsou z lamina bílé barvy. MDF v barvě bílá lesklá. Skříňky a šuplíky jsou opatřeny systémem tichého zavírání.


Pokud máte rádi světlý a jednoduchý styl, systém RIVER Vás nadchne. Nábytek je dodáván v dekoru alpská bílá a je doplněn aplikací v barvě dub trufla. Luisa Cesan viz foto ks horní dvířková skříňka š. Kvalitní koupelnové sestavy a další produkty nakupte ještě dnes v eshopu u specialisty. Nepoužitá dílná koupelnová sestava s vyměnnými lištami, baleno v originálních krabicích v demontu a nikdy nepoužité.


Umývadlo ani světla nejsou součástí sady. V Ostravě předám osobně jinak možno po domluvě zaslat. Inzerát platí do vymazání. Jednou z nich je koupelnová sestava EVO. Skládá se ze dvou užších vysokých skříněk, které obsahují i zásuvky.


Nechybí jim ani kovové úchytky. Doprostřed sestavy patří skříňka s umyvadlem a dalším úložným prostorem. A chybět samozřejmě nesmí ani velké zrcadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky