středa 14. srpna 2019

Whirlpool aws 71000

Cuva este realizată din material polipropilenă iar tamburul este realizat din oţel inoxidabil. A megnövelt intenzitás maradéktalanul távolít el minden szennyeződést. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Acest stil este auster dacă nu există ceva special care să ofere căldură, confort şi lumină. Fiecare lucru ar trebui să fie destinat excesului de curăţenie. High-tech este probabil ideal pentru maşinile de spălat pentru că la.


Siūlome peržiūrėti kitus pasiūlymus. Kainų istorija Atsiliepimai. Anksčiau galioję pardavėjų pasiūlymai.


Colours společnosti Whirlpool automaticky nastaví parametry, tak aby zajistili perfektní praní bez ohledu na druh látky.

Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze WHIRLPOOL AWS. Quality Whirlpool Accessories. Order By 9pm For Next Day Delivery! Buy whirlpool awz on eBay.


Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. This video is unavailable. Selectati din lista modelul cu cod service (Ident-Nr) care se regaseste pe autocolantul lipit pe masina dvs de spalat. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Iti poti face download de aici pentru eticheta energetica si fisa de produs. Instructiuni de download. Pentru a gasi manualul utilizatorului, introduceti pur si simplu toate sau doar o parte din numarul modelului de electrocasnic.


Printre numeroasele programe pe care le are detine, acest model are si unul care spala hainele patate chiar si la temperaturi scazute, ceea ce asigura o economisire cu a energiei. Whirlpool folosesc pentru multe produse niste tehnologii speciale, pe care ei le-au denumit, destul de generic, cel de-al Saselea Simt. In cazul masinilor de spalat, acesta inseamna fie o atentie sporita la spalare, fie protejarea culorilor. Cum la modelul Whirlpool AWS.


Díky tomu se bez problémů vejde i do menších prostorů a přesto v ní vyperete dostatek prádla. Replacement Whirlpool Spare Parts.

Genuine Whirlpool Spare Parts. Stock and Ready to Ship. Complete the credit agreement, sign it online and get an instant. Lucrul care iese in evidenta la aceasta masina de spalat rufe este tehnologia 6th Sense Color, sau al 6-lea simt pentru culori, care optimizeaza fiecare spalare in functie de culorile pe care le setati dumneavoastra. Fapt pentru care a si fost conceputa cu o varietate de optiuni de spalare.


Materialele mai pretentioase la spalare, cum ar fi bumbacul, articolele sintetice sau cele. Tinand cont de faptul ca informatia corecta inseamna intotdeauna succes garantat, iti ofer in articolul de mai jos, tot ce ai nevoie pentru a intelege daca acest produs este ceea ce cauti. Wh, Colour 15°C parinktis, šviesių, spalvotų ir tamsių audinių plovimo programos, Wave motion technologija, plovimo pabaigos atidėjimas, galima reguliuoti sūkių greitį ir temperatūrą, atidėti skalavimą, tolygus skalbinių paskirstymas būgne, lengvo palyginimo parinktis, Clean Plus, Greita min.


Dimensiunile acesteia sunt (înălțime) x 59. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky