úterý 6. srpna 2019

Příkon pračky

Příkon pračky

Příkon a spotřeba automatické pračky. Moderní pračka kvůli spotřebě elektřiny díru do rodinného rozpočtu neudělá. Podle toho, jak energeticky náročnou třídu máte doma, se bude lišit váš účet za roční provoz pračky zhruba o pár stovek.


Ano 16A zásuvka stačí naprosto v pořádku. Celkově se příkon celé pračky vejde do 2kW. Pračky s horním plněním – vítěz testu. Jako nejlepší pračku s horním plněním jsem vybrali AEG ProSteam LTX7C562C. Ta je vybavena například parním programem nebo technologií ProSense, která automaticky upravuje průběh a délku programu podle množství prádla v bubnu.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Připravili jsme pro vás širokou nabídku spotřebičů, které jsou určeny do koupelny a prádelny. Tyto pračky a sušičky se postarají o to, aby vaše prádlo bylo jemné, voňavé a příjemné.


Nižší příkon má potom za následek pomalé nahřívání vody. Na vyprání kg prádla si tedy nějakou tu chvilku musíte počkat. Jestliže žijete sami a potřebujete spolehlivou pračku za malou cenu, pak jste na správném místě. Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Fakt, že pračky se sušičkou jsou navrženy na to, aby se vešly i do velmi prostorově omezených místností, je často velmi důležitým faktorem pro koupi daného přístroje.


Nicméně s velikostí pračky se zmenšuje i kapacita bubnu. Věžové uspořádání pračky a sušičky. Elegantní trik umožní spojit kombinovaný výkon obou přístrojů s úsporou místa v prostoru pro jeden přístroj: Se spojovacím prvkem lze pračky a sušičky řady Malí obři umístit nad sebe do věžového uspořádání. V této kombinaci vyžadují základní plochu pouze × cm. Sušička na prádlo vedle pračky je tou nejoptimálnější variantou.


Jedná se o zařízení dva v jednom, kdy v těle o velikosti pračky najdete jak plnohodnotnou pračku. Výrobci na tyto případy myslí, a proto jsou k dispozici kombinované pračky se sušičkou. Kvalitní spotřebiče za nízké ceny. Vlastní skladové zásoby. Máte malou koupelnu, ve které hraje roli každý centimetr?


Sledujte naši nabídku, udržujeme ji stále aktuální. Pro otevření víka a pohodlnou obsluhu sice potřebuje volný prostor nad sebou, je ale užší než pračky s předním plněním. Samostatnou kategorií jsou potom vestavné pračky , které splňují vaše požadavky na velikost a zároveň dodají vašemu bydlení ten správný design. Cena pračky není překážkou!


Pak zvolte pračku s horním plněním. V dnešní době i nejlevnější pračky mohou být tou správnou volbou, ať už se jedná o úsporu energie, místa či času. Značí se stejně jako výkon písmenem P, jeho základní jednotkou je v soustavě SI watt (značka: W).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky