středa 31. července 2019

Sušička s parní funkcí

Parní sušička s kapacitou 7–kg stačí i pro 4člennou domácnost. Hledáte kondenzační sušičku s parní funkcí a kapacitou až kg? Nabízíme poloprofesionální modely vhodné do náročných domácností i provozoven.


Jakou spotřebu energie má. Dva nejčastěji používané typy kondenzačních sušiček jsou kondenzační sušička s tepelným čerpadlem (využívá funkci tepelného čerpadla, které výrazně šetří elektrickou energii) a kondenzační sušička s parní funkcí (využívá páry pro vyhlazení záhybů na prádle vč. možnosti provonění sušeného prádla).

Z funkcí jsme se věnovali těm nejpodstatnějším, do hodnocení jsme zařadili, zda má sušička samočisticí kondenzátor, displej, odložený start a průhledné víko bubnu. S menší vahou jsme potom ohodnotili dětskou pojistku, vnitřní osvětlení bubnu a zvukový signál, jelikož tyto funkce většinou záleží na osobních preferencích. Pračky se sušičkou s různými parními funkcemi jsou šetrné k vašemu oblečení. Síla páry proniká do prádla, dezinfikuje, účinně ničí alergeny a bakterie. Osvěžení párou zbaví oděvy zápachu.


Vyberte si pračku se sušičkou s parními funkcemi podle vašich potřeb. Vyzkoušejte náš Alza Test, který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.

Jelikož si poradí s každým záhybem na vašem oblečení, žehličku už nebudete potřebovat. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Prádlo je čisté, voňavé a navíc se nešuchorí.


Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem se hodí pro všechny, kteří suší pravidelně a častěji. Parní kondenzační sušičky (pro ty, co neradi žehlí) Žehlíte rádi? Jestli ne, zvažte nákup kondenzační sušičky s parní funkcí. Na této stránce najdete levné sušičky prádla s parní funkcí , respektive všechny sušičky prádla s parní funkcí seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší.


Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Naopak tím, jak prádlo naklepává, je pak oblečení kypré a příjemné na dotyk a nošení. Díky parní funkci dokáže sušička i bez předchozího vyprání osvěžit i prádlo, které dlouho leželo složené a už není úplně svěží. Při správném používání sušička prádlo opravdu neničí.


Sušička s tepelným čerpadlem je aktuálně dominantním typem na trhu. Princip je takový, že dojde k zachycení a svedení kondenzátu do sběrné nádoby nebo odpadu. Tepelné čerpadlo také zbytkové teplo využívá k dalšímu ohřevu studeného vzduchu a nedochází tak k úniku mimo.

Měl jsem obyčejnou sušičku, teď kvůli místu kombinace pračky se sušičkou, a žádnou parní funkci neměly a nemají. A to hlavní, prádlo je krásně nezmačkaný, takže pro mě parní sušička je akorát tak reklamní trik. Zachycený kondenzát se dokáže automaticky čistit, čímž vám odpadne značná část práce.


Sušička Beko se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Tato kondenzační sušička je dále výjimečná zabudovaným Wi-Fi rozhraním s funkcí SmartThinQ, díky kterému je možné zařízení ovládat na dálku a na chytrý mobilní telefon obdržet zprávu, jakmile sušička dokončí svou práci. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Volně stojící kondenzační sušička v bílém provedení nabídne klasický vzhled a celou řadu opravdu praktických funkcí , které minimalizují pomačkání prádla a maximalizují svěžest.


Sušička s funkcí Refresher: pro svěží a nezmačkané prádlo a cílené odstranění pachů. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky