pátek 4. září 2015

Multifunkční trouba whirlpool

Multifunkční trouba whirlpool

Spojuje velký vnitřní objem litrů s nenáročnými vnějšími rozměry. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Mikrovlnné trouby Whirlpool jsou charakteristické svým nadčasovým designem a mnoha vyspělými inteligentními funkcemi, které z vestavěné nebo i volně stojící mikrovlnné trouby udělají multifunkční zařízení. Multifunkční trouba Whirlpool W11I ME150.


Multifunkční trouba whirlpool

Nový palcový barevný displej vám zajistí přehledné a snadné ovládání. Parní trouba využívá technologie 6. SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Stisknutím jediného tlačítka mikrovlnná trouba připraví křupavou pizzu, hranolky, automaticky rozmrazí nebo ohřeje jídlo na správnou teplotu nebo ho uvaří v páře.


Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Technologie 6. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Disponuje funkcí Crisp, gril, horkovzdušný ohřev, vaření v páře. Nadčasový design W Collection dokonale zapadne do kuchyně v jakémkoli stylu.


PARNÍ multifunkční trouba W11I MS1z nové řady W Collection. Mezi přednosti patří elektronické ovládaní, funkce JetStart nebo celá řada přednstavených automatických programů ChefMenu, které vám výrazně usnadní vaření. Má maximálně intuitivní dotykové ovládání v kombinaci s klasickým otočným knoflíkem, funkce se zobrazují na jednoduchém černobílém displeji. Volně stojící multifunkční mikrovlnná trouba , která je vybavena moderními funkcemi jako je AUTO Cook, JetStart nebo Defrost.


Mikrovlnná multifunkční trouba Whirlpool MCP 3BL v černém provedení. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Systém distribuce 3D zabezpečuje rovnoměrné proudění energie pro rovnoměrný ohřev potravin. Patentovaná funkce JetDefrost pro superrychlé rozmrazování potravin, až sedmkrát výkonnější než jiné mikrovlnné trouby.


Multifunkční trouba whirlpool

Nechybí gril, horkovzduch, funkce Crisp. Vestavné trouby WHIRLPOOL skladem umíme doručit už v den objednávky! Při údržbě velmi potěší automatický cyklus Auto. Whirlpool W Collection WMD2IXL disponuje 5-palcovým barevným displejem a unikátní funkcí Crisp pro zapékání jídel do křupava.


Je vybavena senzorovým ovládáním, které zajistí rychlou a přesnou obsluhu. Za zmínku jistě stojí patentovaná funkce JetDefrost pro superrychlé rozmrazování potravin, až sedmkrát výkonnější než jiné mikrovlnné trouby. Skutečně si užijete moderní přípravu jídla,.


Trouba je vhodná do horní skříňky kuchyňské linky, ovládací panel přistroje je d. Tomuto dojmu navíc přispívá i klasické otevírání pomocí madla směrem dolů a množství tlačítek na ovládacím panelu, které reprezentují řadu užitečných funkcí od rozmrazování až po automatické čištění. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kompaktní kombinovaná parní trouba Siemen. Nabízí čtyři základní funkce pro přípravu jídel – mikrovlnný ohřev, proudění horkého vzduchu, zapékání potravin shora i zespodu a grilování. Horkovzdušná trouba s ventilátorem je levnějším řešením, s dopadem na rychlost přípravy a udržení teploty.


Někdy je též nazývána jako multifunkční trouba , přičemž samotná příprava párou je jednou z funkcí elektrické. Whirlpool WMD4disponuje černobílým displejem a unikátní funkcí Crisp pro zapékání. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for whirlpool and samsung.


Get Whirlpool Spare Parts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky