čtvrtek 24. září 2015

Hiromoto saku hocho

Hiromoto Saku Hocho Santoku Nože Nůž Knife Knives Cuchillo Messer Coltello Couteau Mes Cultrum Nóż Faca Kniv. Woodturning log to a flowers art! These Hiromoto Saku knives display the extraordinary sharpness of Japanese knives at an unbeatable price!


Perfect for slicing delicate vegetables, ripe tomatoes and other soft fruits in a visually pleasing manner without crushing their organic structure. Triple-layere double bevel blade made of a lamination of stainless and high carbon steel. Nože Hiromoto Saku tvoří skupinu špičkových japonských nástrojů za neodolatelnou cenu.

Už prošel intenzivním používáním v kuchyni a celkově je super. Každopádně ze ty peníze, ideální dárek k vánocům vaší drahé v kuchyni. Glestain knives, made by Honma Kagaku in Japan (Homma Science Co., Ltd.) are immediately recognizable by their unique design. Direct Delivery from Japan Worldwide.


Zároveň najkrajší, a za veľmi príjemnú cenu. Nuz Hiromoto saku hocho sem mel vybrany jako prvni. Vybral jsem šest nožů zhruba podobného tvraru Santoku.


Vynikají maximální ostrostí, jsou ideální na krájení zeleniny, rajčat a jiných měkkých plodů, ale i ryb a masa. Narihira kitchen knife series are produced by Fuji Cutlery Co.

The blades are made of well-selected steel, that realizes good sharpness and durability at a reasonable price for Professional use. Highly recommended for GIFT of Anniversary as well as for Your Best Professional Cooking Experience. Ostří tvoří trojvrstvá ocel, vnější ocel je nerezová. Rukojeť je zhotovena z ušlechtilého palisandrového dřeva. Výhodou je,že výbrus čepele není jednostranný,tak jako u většiny japonských nožů,ale oboustranný,stejně jako evropské provenience.


Stačí pár tahů na keramickém brousku,nebo ocílce a ostří holí. Handle and saya on Hiromoto sujihiki A great sushi Chef in New York sent me a Hiromoto sujihiki blade with a block of stabilized spalted Hackberry wood that he wanted to have made into a handle. He also requested me to build a matching saya for the handle, but as soon as I saw the handle block I new I was in for a real challenge. Santoku, Saku Hocho je jeden z nejdostupnějších japonských nožů.


Jedním slovem funguje skvěle. V kuchyni je to nepřekonatelný pomocník, ostrost a celková ergonomie nože je famózní. Nůž je to velmi ostrý, chlebem projede opravdu, jako máslem.


Jedným slovom funguje skvele. Nôž je to veľmi ostrý, chlebom prejde naozaj, ako maslom. Ils seront parfaits pour trancher les aliments délicats, dresser les tomates et autres fruits tendres sans jamais écraser les produits à travailler, leur conservant toute leur structure organique, très importante pour une.


Na santoku mně vadí, že se na něj lepí plátky zeleniny a nepomohou ani ty výlisky na čepeli. Poka bych rozhodně nezavrhoval, už pro to že je kovaný (řada VI a VII), což ho řadí o kategorii výš při velice příznivé ceně. Nože Saku Hocho s pouzdrezpět na kategorii : Kvalitního provedení za vynikající cenu to jsou tradiční japonské nože Saku Hocho.


Za tú cenu nie je čo riešiť.

Já teda hranolky moc nemusím, ale když to na mě přijde a dostanu na ně chuť, tak jsem schopna jich sežrat tak z kila brambor. Co mě rozhodně zaujalo, tak smažáček alá ty #128578; a k tomu bych hned přihodila ještě pár kapustiček a… kurňa, asi poběžím do kšeftu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky