čtvrtek 24. září 2015

Kuchyňský robot eta gratus max

W motorem zvládne i velké zatížení. Získáte prodlouženou záruku let na motor. Z firmy ETA nám do redakce přišel na test Eta Gratus Max. Pojďme se podívat na to, jaký je, co lze z něj dostat, s čím pomůže v kuchyni.


Krásny veľký biely robot , ktorý na prvý pohľad zaujme každého návštevníka kuchyne.

Krásný velký bílý robot , který na první pohled zaujme každého návštěvníka kuchyně. Poďme sa pozrieť na to, aký je, čo je možné z neho dostať, s čím pomôže v kuchyni. Kuchyňský robot ETA Gratus MAX No.


Kuchynský robot ETA Gratus MAX No. Celý popis a technické parametre Vaša cena s DPH: 479. Veškeré informace o produktu.


Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov.

Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech. Recenze Eta gratus max. PŘÍPRAVA A POUŽITÍ Odstraňte veškerý obalový materiál, vyjměte kuchyňský robot a veškeré příslušenství. Jaký je, co od něj očekávat, co vše najdete v příslušenství a mnohé další odpovědi naleznete v naší recenzi i video představením.


Free Shipping Available. Při dlouhodobém testu jsme otestovali kuchyňský robot Eta Gratus Max. Check Out Robot on eBay. Mísa je vyrobená z nerezu, který patří díky svým vlastnostem mezi nejoblíbenější materiály.


Fill Your Cart With Color today! Díky celokovovému tělu je dostatečně robustní a má dlouhou životnost. Sendvičovač ETA Sorento. Robot je tak chytrý, že si dokáže sám regulovat rychlost dle tuhosti těsta.


Tvar přístroje kombinuje jak moderní jednoduchý design. Tento výkonný společník totiž zvládne šlehat, mixovat, hnětat, strouhat, mísit, mletí masa, plnění uzenin, vytvoření masových kuliček nebo strojového cukroví, zapomenout nesmíme ani na sekání a drcení. Inovovaný kuchyňský robot ETA Gratus MAX bude neocenitelným pomocníkem při vašem každodenním vaření a potěší skutečně MAXimální využitelností.


Svým bohatým příslušenstvím potěší všechny ty, kdo se rádi baví vařením a zároveň dbají na kvalitu, tradici, funkčnost a eleganci. Tento výkonný spoločník zvládne šľahať, mixovať, miesiť, strúhať, miešať, mlieť mäso, plniť údeniny, vyrobit mäsové guľôčky či strojové cukrovinky, zabudnúť nesmieme ani na sekanie a drvenie. Vďaka celokovovému telu je dostatočne robustný a tým aj dlhú životnosť.

Objem veľkej pracovnej antikorovej misy je litra. Jednoduchú manipuláciu podporí výklopné rameno. Na pracovnú misu možno nasadiť priehľadný kryt.


Planetárny systém miešania zaistí kvalitnejšie a. Volit si můžete mezi různými hrubostmi mletí, plnit domácí uzeniny nebo vytvořit masové šišky Kebbe. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zvládne hnetenie, krájanie, strúhanie, mletie mäsa, plnenie údenín, miešanie, mixovanie, strúhanie, šľahanie a tiež tvorbu cukroviniek.


Až různých kombinací příslušenství, se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. Je specialistou na přípravu mletého masa. Málo používaný, starý rok, jako nový, bez závad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky