čtvrtek 3. září 2015

Philco pracka

Sušička prádla s tepelným čerpadlem Philco PDC82R Crown, zaujme nejen svou mimořádnou specifikací, ale i velkým, lehce čitelným displejem a českým popisem ovládacího panelu. První sušička, která šetří textilie, čas i peníze na vrcholné úrovni. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček.


Pračka disponuje odloženým startem a oblíbeným programem Rychlý 15’, který vypere prádlo již za minut nebo tzv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PHILCO CROWN ve standardní šířce představuj. LED osvetlenie bubna a. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. S novým spotrebičom ste získal v prvom rade spoľahlivého, verného a vysoko funkčného pomocníka. Otevřeli jsme pro Vás novou vzorkovou prodejnu v Havířově.


Tato nabídka od prodejce Alena_Antkova byla archivována dne 4. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu.

Co se týče spotřeby, záleží, na kterou funkci pračky se zaměříte. Při samotném praní je pračka Philco poměrně úsporná, pro praní a sušení už ale patří k pračkám s vyššími provozními náklady. Na přehled spotřeby se můžete podívat v tabulce, kde je rozpočítaná i spotřeba vody.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Na stránce neleznete návody a manuály na Pračky - Philco v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího programu, čímž se sníží spotřeba vody i energie. Oproti môjmu starému mixéru sa dá zrovnať len váhová kategória tie sú rovnaké. Pre tento výrobok som sa rozhodol ,pre dobrý pomer ceny a kvality. Ta značně uspoří finance díky téměř 1 využití nadávkovaného pracího prostředku.


Předností této automatické pračky je také 10letá záruka na topení. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? Další výhodou této pračky je Soft Opening, díky němu se buben pračky otevírá pomalu, tiše a bezpečně. Asi rok je s ní problém, že pere jen když chce.


Třeba půl roku seká dobrotu a pak ji pustím a ona nereaguje. Závada je v napouštění vody a opravář zjistil že nejde proud do napoštěcích ventilů nabo jde jen málo proudu a to nestačí k otevření ventilu.

Je to prý závada jedna na tisíc praček. Včera si přinesl opravář plánek že tedy. Vybavena Crystal bubnem pro šetrné praní prádla a jeho prodlouženou. Mezikusy pračka - sušička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky