úterý 8. září 2015

Bambusové sítko na čaj

Bambusové sítko na sypaný čaj. Je vyrobeno z přírodního materiálu (bambus). Hodí se zejména pro jednonálevové čaje, ovšem dobře s ním připravíte i zelené čaje z větších listů.


Sítko větší velikosti mm naleznete zde.

Kč 3Kč bez DPH 23. Stejně tak je vhodné před prvním použitím sítko vyvařit ve vodě, případně čaji. Předejdete tak tomu, že Váš vůbec první čaj připravený s pomocí sítka do sebe nasákne jeho bambusové.


Ručně vyráběné bambusové sítko se dvěma držáky je užitečným pomocníkem při louhování čaje. Díky dvěma držákům sítko snadno drží na hrníčku a čajové lístky se tak louhují rovnoměrně. Po zcezení čaje stačí sítko opláchnout vodou.

Jelikož je bambus přírodní materiál, může časem začít. Filtry nebo sítko na čaj by v domácnosti čajomilce neměly chybět.

Snadno a rychle s jejich pomocí připravíte požadované množství vybraného sypaného čaje. V případě jednorázových papírových filtrů se nemusíte starat ani o závěrečné propláchnutí. Sítka na louhování a přípravu čaje. Dokonalý požitek z čaje do velké míry závisí i na čajovém nádobí a náčiní, které k jeho přípravě použijeme. Připravujete si čaj do konvičky, nebo rovnou do hrníčku?


Máte raději, když je sítko ponořeno v čaji, nebo když je na hrníčku pevně zavěšeno? Vyberte si čajové náčiní tvaru a velikosti, která Vám. Nudí vás už sypat si čaj do fádního plastového nebo bambusového sítka? Co takhle zkusit něco skutečně originálního a neočekávaného, něco, čím pobavíte sebe a překvapíte návštěvy. Nabízíme vám jedinečné sítko na čaj , které má podobu žraloka vyskakujícího z hrnku či sklenice.


Toto zajímavé sítko ukryté v. Sítka, odměrky, čajové příslušenství, čajová sítka, čajové filtry, papírové filtry, čajové odměrky, sítka na čaj , čajový filtr, papírový filtr, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání.

Filtre alebo sitká na čaj by v domácnosti čajomilca nemali chýbať. ZACK filtr na sypaný čaj TAMIO. EVA SOLO Sítko na čaj Tea bag malé. Ještě zdravější, než jsme doufali.


Pokud vás zajímá, jak vypadal, chutnal a voněl čaj před dvěma tisíci lety, pak si dejte Pu Erh. Samozřejmě vám nenabízíme žádnou archeologickou vykopávku, nýbrž čaj zpracovaný tou nejtradičnější metodou. Tajemná dvojí fermentace dodává Pu Erhu čarovné schopnosti.


Před prvním použitím sítko vyvařte ve vodě. Pouhé opláchnutí vodou nestačí, protože chuť každého čaje je velmi specifická a bambusové sítko by mohlo při prvním použití do čaje vnést své bambusové tóny. Po použití sítko následně opláchněte vodou.


Hodnocení produktu:. Klasické bambusové sítko na sypaný čaj , které se dá využít i jako cedník. Sítko má v rukojeti výřez pro uchycení na okraj hrnku.


Sitko je vyrobené z prírodného rastlinného materiálu, je pružné a odolné a vďaka dvom úchytom drží v akejkoľvek šálke alebo konvici. Vďaka nemu sa bylinky vyluhujú bez toho aby sa do čaju dostali nežiaduce látky, ktoré sa môžu uvolňovať pri použití papierového sáčku alebo sitka z kovu alebo plastu. Kvalitné bambusové sítko. Pred recenziou som cez neho zlieval desiatky čajov a sítko je OK.


S čistením nie je problém, stačí prúd vody a odstránia sa všetky čajové zvyšky. Je toto hodnocení přínosné? E-shop Výběr podle produktů Bylinky jednotlivé A-Z Bylinné čajové směsi Čaje Doplňky stravy Kapky, tinktury, spreje Masti a mazání. Masážní přípravky Kosm.


Inzerát Sítko na čaj bambusové v okrese Hlavní město Praha, cena 30Kč, od Jana Říhová na Sbazar. Popis: Prodám bambusové sítko na čaj nepoužité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky