pátek 11. září 2015

Elektrický sporák se sklokeramickou deskou

Energetická úsporná třída „A“. Sporák se sklokeramickou deskou se stále častěji stává nezbytným vybavením moderní kuchyně. Uživatelé ho oceňují především pro jeho hygieničnost a bezpečnost. Sporáky se sklokeramickou deskou se přitom odlišují v mnoha aspektech.


Varná deska s dokonale hladkým povrchem se snadno udržuje. Trouba je opatřena grilem a.

Sporák je bezesporu nezbytný kuchyňský spotřebič, navíc kombinující vaření a pečení zároveň. Při jeho výběru narazíte na dva hlavní typy a to kombinovaný a elektrický sporák. V tomto článku se budeme zaměřovat na elektrické sporáky se sklokeramickou a indukční deskou , spolu s funkcemi elektrické trouby. Nežádoucí může být částečné zbytkové teplo, avšak i to lze využít ve vlastní prospěch, například pro udržení teploty pokrmů. Elektrický sporák se sklokeramickou deskou.


Jde o nejoblíbenější typ. Amica SSFS 28TD W disponuje varnými zónami a troubou o objemu l. Pro rychlé rozehřátí trouby se bude hodit funkce super rychlého ohřevu a skvěle opečené maso zajistí gril.

Při pečení si můžete vybrat z programů, péci můžete i na více plechách současně. V současné době můžete na trhu narazit na plynový sporák , elektrický sporák nebo kombinovaný sporák. Prvně jmenované se však objevují již jen velmi sporadicky a zcela je zastiňují elektrické a zejména potom kombinované výrobky.


V této kategorii se nachází nejlevnější sporáky – plynové sporáky, kombinované, sporáky se sklokeramickou deskou. Nejnižší ceny sporáků nabízíme díky tomu, že u nás najdete zboží, které bylo rozbaleno z původního obalu, má lehké kosmetické deformace (například kvůli poškození při dopravě) nebo bylo. PlusSteam, která na začátku pečení přidá páru a dalšími.


Může mi někdo objasnit výhody sporáku se sklokeramickou deskou oproti klasickému elektrickému? Mám zkušenost jen s elektřinou a plynem. Je sklokeramický i úspornější? Není to jen otázka módy a pohodlnější údržby? Water systém urychlý čištění trouby, které probíhá takřka samo.


Klenutý tvar inspirovaný tradičními českými kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduchu plynule cirkulovat prostorem trouby, čímž dosáhnete křupavé kůrky se šťavnatým středem při pečení i grilování. Podívejte se na elektrické sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Oválná zóna umožní vaření na atypickém nádobí, duální zóna zase s různým průměrem nádobí. Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby.


U retro sporáků design Classico. P C je vybavena plotýnkami.

U trouby máte na výběr ze programů včetně grilu, který ugriluje steaky i žebírka. Odolná sklokeramická deska a zároveň multifunkční trouba s ohřevem nabízejí přesně to, co od takového sporáku očekáváte. Porovnat zboží Kód: ELA220.


Je vybavena duálními zónami, oválnou a kruhovou, které využijete na různé průměry hrnců. D pečení – trojrozměrné pečení je moderní technologie využívající tři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky