středa 2. září 2015

Držák do koupelny bez vrtání

Háček 3M ze série Command nabízí snazší, přitom však výkonný způsob pro zavěšování oproti vrtání , kladivu či hřebíkům. Ideálně lze použít pro zavěšování předmětů do koupelny či na jakékoliv jiné místo v domácnosti. Koupelnové doplňky BEZ VRTÁNÍ Z nějakého důvodu nemůže nainstalovat koupelnové doplňky přivrtáním?


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nejste si jisti, zda držák ručníků bude na tom daném místě dobrou volbou?

Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat? Za použití moderních lepidel je nainstaluje do své koupelny každý z vás. Věšáky na ručníky bez vrtání. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Umístění nástěnné na d. Kit, vyvinuté a patentované v Německu.


Využijte naplno svých nápadů do koupelny ! Držák do koupelny bez nutnosti vrtání Metaltex, délka cm.

Samodržící polička Wenko Turbo-Loc, 1x 2cm. Rohová samolepicí koupelnová police Compactor Bestlock. Koupelnový stojan na všechny vaše osobní věci, šampóny, mýdla a kosmetiku. Lze ale použít i do šatny, ložnice a do dalších pokojů, kde chcete mít vše na očích. Problém je ale často s připevněním, protože ne každý si troufá na vrtání do.


Elegantní multifunkční nástěnný držák ručníků a osušek se dvěma rameny, je dokonalý doplněk i do vaší koupelny. Držák lze dle vaší potřeby umístit kamkoliv v koupelně. Ve chvíli, kdy jej zrovna nepotřebujete se dá prakticky sklopit ke stěně. Zaslat do : Czech Republic Zaslat do : Czech Republic Austria.


Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Okenní sušáky prádla, na balkón, do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi. Bílá polička do koupelny bez nutnosti vrtání ZOSO Rack.


Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky, sprchové závěsy a koupelnové doplňky. Předložky do koupelny od českého výrobce.

Držák toaletního papíru bez krytu, dvojitý, možno. Stylový držák na ručníky se třemi rameny je vyroben z bambusu, který je známý pro svou odolnost ve vlhkém prostředí, kterým koupelna je. Nabízíme koupelnové doplňky bez vrtání i na. Jednoduchý tvar vás překvapí svou praktičností a tím, že půjde do každé koupelny. Háčky do koupelny bez vrtání Compactor - Bestlock systém, nosnost až kg,… 4Kč s DPH.


Set dvou háčků do koupelny s přísavkami. Unesou až kg a hodí se do každé koupelny , nebo i kuchyně. Hodila by se vám sem nová polička, líbilo by se vám větší zrcadlo, rodina se rozrůstá a chtělo by to další držák na ručníky. Praktická malá polička do koupelny , která unese až kg a bez vrtání. Díky vyšší hloubce je vhodná například na dávkovač tekutého mýdla, nebo jiné aplikátory čistících prostředků.


Drátěný program - nabízíme více jak 1produktů tohoto druhu. Koupání ve vaně se znovu stává příjemným zážitkem díky flexibilnímu sedátku do vany Secura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky