čtvrtek 24. září 2015

Sada nožů zwilling

Sady kuchyňských nožů Zwilling J. Nože německého výrobce Zwilling patří na celém světě k tomu nejlepšímu, co může dostat kuchař do ruky. Věděli jste napříkla že v roce svého založení v první polovině osmnáctého století se firma zabívala i výrobou mečů? Zdeněk Pohlreich připravil výběr toho. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Blok s noži, Sada Zwilling Professional “S“ blok s noži - ks Exkluzivní set kuchyňských nožů od Zwilling J. Zwilling Four Star sada nožů (kuchařský, plátkovací, špikovací) Důraz na kvalitu a komfort při používání a maximální funkčnost patří mezi ty hlavní priority ve Zwilling J. Four star sada nožů (kuchařský, plátkovací, špikovací) - Zwilling.


Ruční doostření a leštění ostří, kontrola laserem. Dokonalé vyvážení nožů, dlouhotrvající ostrost. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Sada příborů Zwilling obsahuje vidliček, nožů , lžic, lžiček, dezertních vidliček z leštěné nerezové oceli. Vhodné do myčky na nádobí.


Kuchyňské nože Zwilling , vyrobené z kvalitní ušlechtilé oceli, si u nás můžete zakoupit jednotlivě (PROFESSIONAL S, Zwilling PRO a Zwilling FOUR STAR II) nebo v sadách. V základní sadě nožů by neměl chybět universální nůž s hladkým ostřím, vroubkovaný nůž na pečivo a nůž na zeleninu. Milujete-li asijskou kuchyni.


Sada nožů zwilling

Speciální směs nejkvalitnější oceli s vysokou tvrdostí pro dokonalé ostří. Nože TWIN Pollux jsou perfektní volbou pro všechny profesionální kuchaře i pro amatérské. Sada speciálních nerezových nožů na sýr Zwilling Collection potěší všechny milovníky sýrů, obsahuje totiž všechny nezbytné nástroje pro krájení, plátkování a servírování rozličných druhů sýrů – tvrdých, poloměkkých i měkkých. Záštita chrání prsty a vyvažuje nože. Doporučujeme ruční mytí.


Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Henckels má nýtované rukojeti. Kvalitní set nožů řady Zwilling Twin Pure vyznačující se čistým designem pro nejlepší krájení. Dick Active Cut, sada nožů v magnetickém stojanu.


V nabídce je jak startovací sada nožů Fiskars, sada keramických nožů , tak sada špičových nožů WMF nebo Zwilling. Sada nožů v bloku Gourmet ks - ZWILLING J. HENCKELS a bílý symbol na červeném pozadí jejího loga je po celém světě považován za známku kvality a dobrého vkusu. Zwilling Four Star set nožů ks špikovací, plátkovací, kuchařský Kuchařský nůž, délka čepele 2mm Plátkovací nůž, délka čepele 2mm Špikovací nůž, délka čepele 1mm Řada nožů Four Star S kolekcí nožů Four Star způsobil Zwilling J. Unikátní sada nožů Zwilling je určena pro profesionály, ale také pro ty, pro které se vaření stalo opravdovou vášní. Hlavním důvodem, proč jsou právě tyto nože těmi nejvyhledávanějšími, je jejich perfektní, dlouhotrvající ostrost a kvalitní, důkladné zpracování. Schází vám ve vaší jinak perfektní kuchyňské výbavě ještě skutečně odolné a nesmrtelné nože?


Four Star od osvědčené a léty prověřené značky Zwilling vám tuto mezeru zaplní jednou provždy. Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky