úterý 15. září 2015

Kondenzační sušičky s parní funkcí

Spotřeba energie kondenzační sušičky s parní funkcí vychází ze 1standardizovaných cyklů za rok. Dva nejčastěji používané typy kondenzačních sušiček jsou kondenzační sušička s tepelným čerpadlem (využívá funkci tepelného čerpadla, které výrazně šetří elektrickou energii) a kondenzační sušička s parní funkcí (využívá páry pro vyhlazení záhybů na prádle vč. možnosti provonění sušeného prádla). Zbytkové teplo z procesu sušení prádla se zde využívá k ohřevu studeného vzduchu a není vedeno ze sušičky ven, jako je tomu u technologie s topným tělesem. Většinou se jedná o krátké pro gramy trvající zhruba minut, které nepříliš špinavé prádlo zbaví zápachu (zejména cigaretového kouře nebo zápachu z kuchyně).


Prádlo je po vysušení bez záhybů a hebké na dotek.

Jestli ne, zvažte nákup kondenzační sušičky s parní funkcí. Prádlo suší přímo horká pára, která pronikne látkou, provoní ji a načechrá. Kondenzační sušička s topným tělesem.


Provoz topného tělesa je energeticky náročný, takže nejde zrovna o úsporné zařízení. Na druhou stranu sušení trvá kratší dobu. Vyzkoušejte náš Alza Test, který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.


Společnost AEG vyrábí jak sušičky s tepelným čerpadlem tak kondenzační sušičky bez tepelného čerpadla.

Zároveň oblečení chrání před žmolky a vyblednutím. Jejich základním znakem je, že horký vzduch prádlo ohřívá, naváže na sebe páru, a poté, co projde bubnem, se zase ochlazuje. Voda pak za chladu kondenzuje do sběrné nádoby.


Vzduch se pak znovu ohřívá a všechno se cyklicky opakuje. Jelikož si poradí s každým záhybem na vašem oblečení, žehličku už nebudete potřebovat. Topné těleso kondenzační sušičky vytváří teplo a vysrážená vody se odvede do kondenzační nádoby, díky čemuž prádlo schne. Ať už jde o sušičky s tepelným čerpadlem nebo moderní kondenzační sušičky s parcí funkcí.


Tyto domácí spotřebiče jsou stále populárnější. AEG s typem AbsoluteCare T8DBG48WC patří také mezi špičkové kondenzační sušičky na prádlo s tepelným čerpadlem. Buben sušičky má příjemnou kapacitu kilogramů prádla a potěší také přehledný. Nadále je můžeme rozdělit na sušičky s tepelným čerpadlem a na sušičky s topným tělesem.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Volně stojící kondenzační sušička v bílém provedení nabídne klasický vzhled a celou řadu opravdu praktických funkcí , které minimalizují pomačkání prádla a maximalizují svěžest. Tyto spotřebiče jsou velmi spolehlivé a příjemně Vám usnadní práci. Na výběr je ze dvou druhů.


Prvním druhem jsou kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem.

Funkce této sušičky je taková, že je horký vzduch v sušičce ochlazen, a tím dochází k sušení prádla. Druhým typem jsou kondenzační sušičky s parní. Naše efektivní kondenzační sušičky přizpůsobí program aktuální náplni, a tím oblečení chrání před nadměrným sušením a současně snižují spotřebuje energie. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády bude naše prodejna do odvolání zavřena.


Sušička prádla ProSense. Provoz e-shopu není omezen a Vaše objednávky budou vyřizovány v běžném režimu. Parní programy jsou obecně k prádlu.


V tomto případě je prádlo nejen usušeno, ale i téměř vyžehleno. Dále je možné odstranit případný zápach ze suchého prádla. Choulostivé tkaniny v tomto případě nejsou poškozeny, na. Vzhledem k tomu, že každý druh tkanin vyžaduje jinou péči, není vhodné, abyste dohromady sušili například len společně s bavlnou. Když se rozhodnete pro kondenzační sušičku, máte pak na výběr mezi sušičkou s tepelným čerpadlem či s parní funkcí.


Mají nižší spotřebu právě díky využívání nižších teplot při sušení. Ovšem sušičky s parní funkcí. Existují tři základní typy – běžné kondenzační sušičky , kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem a parní sušičky. Jsou vhodné především do velkých koupelen a prádelen. V podstatě totéž, jako u pračky.


Nastavte si sušení až na chvíli, kd. Současně odstraňuje pachy, přehyby a křoví. Vyberáte si krásně voňavé a železné ty. Tyto sušičky jsou charakterizovány vyšší vstupní investicí. Horký vzduch z prádla odstraní vlhkost.


Sušení je ukončeno chladící fází, kdy studený vzduch zajistí, aby prádlo nezůstalo pomačkané. Přebytečnou kapalinu a vzduch potom sušička odvede pryč z bubnu. Stále více kondenzačních sušiček je vybaveno tepelným čerpadlem.


Z prádla tak okamžitě mizí záhyby, stejně jako zápach. Tato technologie byla původně vyvinuta pro velká profesionální zařízení, jako jsou sušičky v prádelnách nemocnic s nepřetržitým provozem. Zde jsou úspory elektrické energie více než důležité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky