úterý 22. září 2015

Bosch kuchynský robot

Bosch kuchynský robot

Kuchyňské roboty Bosch jsou ideálním pomocníkem, ať už připravujete banket, nebo jen svačinku Ať už potřebujete pomoci se zpracováním menšího množství pokrmu, nebo extravysoký pro větší objemy jídla, kuchyňské roboty Bosch mají jedno společné – opírají se o více než 60leté zkušenosti. Nech už sú vaše potreby akékoľvek, v rozsiahlom sortimente produktov firmy Bosch si určite nájdete ten správny kuchynský robot. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci.


Bosch kuchynský robot

Displej zobrazuje indikátor prevádzky i poruchy. A potom môžete zrealizovať všetky svoje recepty! Při odmítnutí použijeme cookies pouze k statistickému měření. Roboty s automatickými programami SensorControl Plus zaistia ideálnu konzistenciu cesta alebo šľahačky a samozrejmosťou je aj planetárny systém miešania. Hodnocení produktu: (Perfektní) 2recenzí.


Hnětení, Mlýnek na maso, Lis na citrusy. Vsaďte na osvědčenou klasiku Bosch a už nikdy se nebudete muset zabývat špatně rozmíchaným těstem. A hned zkraje musím říct, že to na něm nebylo vůbec znát. Dostal jsem jej zabalen v původní krabici.


Bosch kuchynský robot

Při vybalování jsem hledal jakékoli škrábance – marně. Súčasťou balenia sú rezacie nože, lis na citrusy, mlynček na mäso, hnetací hák, miešacia a šľahacia metla. Stroj je dodávaný s viac ako 5-litrovou misou z ušľachtilej ocele a 3-dielnou sadou hákov na miešanie, miesenie a šľahanie.


Rovnako dôležitý, ako dobré parametre, je pre vás pri nákupe aj zoznam funkcií, ktoré je kuchynský robot schopný zvládnuť. Ak si nekupujete robot iba kvôli niektorej špeciálnej funkcii, potom je dobré, keď je ich čo najviac. Kuchynský robot je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí radi a veľa.


Funkcie, ktoré musí kuchynský robot mať. Příslušenstvi pro robot Bosch MUM 5. Extra výkonný motor 9W rychle zpracuje i velmi náročné těsto. Kuchyňský robot Bosch MUM54Dv trendy tyrkysovém barevném provedení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


MUM- výkonný kuchynský robot s prémiovým designem - skutočný pomocník, jednoduché ovládanie, vynikajúca kvalita Bosch. Bosch APAS – flexible robots collaborate in Industry 4. Human- robot collaboration (HRC) will assume an essential role in Industry 4. HRC-capable robots , like the automatic production assistant APAS, can work directly and safely together with humans without the need for an additional safety enclosure. Ak navyše hľadáte robota v duchu cena-výkon, je pre vás tento robot tým pravým do vašej kuchyne.


Bosch kuchynský robot

Vďaka výkonnému motoru zvládne robot rýchlo a kvalitne vymiesiť aj ťažké kynuté cestá. Intenzitu výkonu ide dobre upravovať v rozpätí preddefinovaných rýchlostí. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Genuine Bosch Spare Parts. Má skvelý výkon a bohaté množstvo príslušenstva, pomocou ktorého pripravíte akékoľvek jedlo, na ktoré budete mať chuť.


Dokáže miesiť, miešať, mixovať, krájať, strúhať, mlieť mäso, šľahať či lisovať citrusy. Multifunkčný kuchynský robot BOSCH MUM48Aje klasika medzi kuchynskými robotmi a môže sa pochváliť výnimočnou BOSCH kvalitou a širokým sortimentom príslušenstva. Motor s výkonom 6W umožní jednoduché spracovanie veľkého množstva surovín. Za pomoci 3D planetárneho miešania dokáže spracovať 2kg cesta.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Navyše má elektronické riadenie počtu otáčok.


Vychytávkou robota Bosch je priehradka na navíjací kábel, vďaka čomu vám nebude nikde na kuchynskej linke prekážať. Misa je dostatočne veľká na spracovanie 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky