pondělí 7. září 2015

Skleněná miska

Skleněná moderní skleněná miska se zajímavým tvarem z prvotřídního čirého skla. Rozměr dna je 4xcm. Skleněné mísy a misky z kvalitního skla se stanou ozdobou vaší domácnosti. Uplatní se u vás v kuchyni, na stole nebo jako interiérová dekorace.


U nás si vyberete z široké nabídky mís a misek z českého křišťálového skla, hladkých nebo tvarovaných.

Dvoustěnná skleněná miska DOBLO 2ml je vhodná pro podávání studených i teplých pokrmů, má dvojité stěny a mezi nimi je vytvořené vakuum se skvělými termoizolačními vlastnostmi. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Skleněná miska o průměru 17cm je vyrobena z čirého, hladkého skla a svým tvarem. Detail produktu Do obchodu.


Skleněná designová miska z kolekce FROZEN ze silnostěnného skla Simax. Povrchová úprava evokuje jemnou námrazu, je příjemná na dotyk a dodává míse luxusní vzhled. Misky a mísy na stylové servírování i pohodlné vaření.

Ani vaše jídlo nechce být mimo mísu. Vyberte si z nabídky porcelánových, skleněných, dřevěných či plastových mís a misek přesně takové, jaké potřebujete pro příjemné servírování a uskladnění potravin. Originální ručně malované skleněné misky.


Your shopping cart is empty! Skleněná zapékací miska s víkem LOCK 890ml borosilikát USKLADNĚNÍ NAKOUPENÝCH POTRAVIN, LOCKLOCK OVENGLASS. Oválná servírovací mísa Cabo - Nambé.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Mísa Forte z betonu velká. Obalovací misky pro přípravu klasických řízků a jiných do. Miska polévková Florina skleněná 500ml.


Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží. Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut. Jemná, skleněná miska bude krásným doplňkem na slavnostně prostřeném stole.


Má velmi široké využití - můžete v ní servírovat dipy či čerstvé pomazánky. Ve stejném provedení u nás najdete také originální omáčkovník.

Budou se tak krásně doplňovat. Stejně tak dobře se hodí pro podávání pudinku či ovocného salátu. Barva Khaki nevšedně oživí váš stůl. Matný vnější povrch je v harmonickém kontrastu s lesklou vnitřní glazurou. Nepostradatelným doplňkem každé domácnosti jsou i mísy a misky.


Poslouží nejen jako elegantní aranžmá a dekorace. Praktickým pomocníkem se ukáží například při servírování ovoce či drobných pochutin. Svou důležitou roli hrály také napříč historií servírování a stolování. V ateliéru WAGA nabízíme unikátní skleněné kousky vlastní výroby.


Stejný čaj servírovaný v různých miskách, ať tvarem nebo materiálem, bude chutnat různě. Mast na ruce proti ekzému a praskliná. Kreativní a moderní skleněná mísa do trouby, která by měla být nedílnou součástí každé kuchyně.


Zapékací forma oválného tvaru z kvalitn. Skladem Varianty produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky