středa 9. září 2015

Nerez chlebník

Jde o stále oblíbenější a moderní alternativu k nevzhlednému a nezdravému skladováním pečiva v igelitových sáčcích. Samootevírací chlebník z lesklé a matné oceli. Belgická firma Brabantia navrhla tento klasický tvar chlebníku již před lety a od té doby se design nezměnil. Inovací je samootevírací mechanismus chlebníků Touch, kdy lehký dotek snadno a tiše otevře chlebník. Chlebník Bread Box small lesklý nerez - Wesco.


Povrchová úprava lesk, typ nerezové oceli: 20 síla nerezi mm, rozměry: 4x 2x 1cm.

V tomto chlebníku můžete uchovávat slané a sladké pečivo. Víko a kryt - kombinace nerez , černý. Praktický nerezová chlebník od značky Matgroup sa hodí do každej kuchyne. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Spousta lidí nechá pečivo v plastovém pytlíku a to pečivu vůbec nesvědčí. Navrženo pro ukládání všech druhů pečiva. Zajišťuje dlouhou čerstvost uložených výrobků.


Detail produktu Do obchodu.

Väčšinou ponúkne chlebník konštrukciu, ktorá je založená na tom, že vzduch dokáže cirkulovať, a tak je vytvárané optimálne prostredie a tiež vlhkosť. Sú ale aj varianty, ktoré vnútorný priestor dokonale utesní, napríklad vákuový chlebník alebo rovno vákuová. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní a elegantní provedení, v matné úpravě nerezu. Nerezový chlebník s vypuklým tvarem, otevírání jako roleta. Termoobedár nerez 4-dielny. Súčasťou je kovový stojan, vybavený prackou, ktorá zaistí jeho pevné uzat. Praktické víko s funkcí pohybující se pomocí podélné rukojeti zajišťuje snadné používání a optimální využití prostoru.


Zajímavostí je kombinace nerezu s černou barvou, boky chlebníku jsou černé. Vyberte si chlebník do kuchyne podľa toho aký sa Vám tam štýlovo najviac hodí. Na FAVI nájdete či už drevené, plastové, nerezové alebo aj plechové chlebníky. Vyfiltrujte si ich podľa ceny a vyberte si ten správny. Je možné otevřít přední víko, horní víko, nebo obojí.


Pevná vyztužená konstrukce. Vhodný k uchování všech druhů pečiva. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Prices Start From Less Than 30p Per Tablet - UK Registered Pharmacy. Buy Erectile Dysfunction Treatment Online.


Do těch větších se mohou vejít i některé bagety. Chci dostávat zajímavé informace včetně nabídek od partnerů Burdy a souhlasím se zpracováním údajů k tomuto účelu podle Zásad ochrany soukromí Burda. Z hlediska barvy pak přírodní, bílá nebo typická nerez úprava. Uložiť na porovnanie 2€ epotreby. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky