středa 30. září 2015

Aeg myčka vestavná

Volně stojící myčka AEG obstála v dTestu. Spotřebitelský magazín dTest uskutečnil velké testování myček nádobí. Vestavná myčka Vestavná myčka. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zle. Naše energeticky úsporné vestavné myčky slimline nezaberou mnoho místa a postarají se o zářivě čisté nádobí. Zvenku kompaktní modely skrývají pozoruhodnou kapacitu uvnitř. V průběhu mytí promítá na podlahu červený světelný paprsek. Když je nádobí umyté, barva se změní na zelenou.


S funkcí SprayZone v myčce nádobí AEG očekávejte výjimečné výsledky. Systém GlassCare u pokročilých myček nádobí AEG nabízí při mytí speciální péči o sklo. Myčka má kapacitu pro sad nádobí, funkci AirDry, která zlepšuje výsledky sušení nádobí, a funkci TimeSaver, která umožňuje zkrátit dobu mytí. Nastavitelný prostor a pohodlné mytí díky MaxiFlex Vložte vše.


Stop bolavým zádům dává vestavná myčka Electrolux s funkcí ComfortLift – dokáže zvednout spodní koš tak, abyste se k němu nemuseli zohýbat. Užitečná je i funkce AirDry, která v poslední fázi mycího cyklu pootevře dvířka myčky a zajistí cirkulaci vzduchu. Díky tomu můžete zapomenout na. NASTAVITELNÝ PROSTOR A POHODLNÉ MYTÍ DÍKY MAXIFLEX Vložte vše do myčky nádobí díky zásuvce MaxiFlex.


Je navržena tak, aby pojala příbory a náčiní jakékoliv velikosti. Ať je velké nebo má zvláštní tvar. Především kvůli kvalitě mytí a sušení.


Mají ale i plno programů a dobré zpracování – AEG je ve zpracování trochu lepší. Eco program je ale docela dlouhý. Vypadá velmi elegantně (díky kartáčovanému hliníku na přední desce). Před koncem programu se sama.


Myčka tak ušetří mnoho starosti s nedokonalým usušením či leštěním umytých sklenic. První fází je, že horký vzduch usuší nádobí. Lépe se vestavná myčka nádobí AEG SLIMLINE charakterizovat nedá. Chcete mít spotřebiče zakomponované v kuchyňské lince? Tak právě pro vás jsou určené vestavné myčky.


Aeg myčka vestavná

AEG , které vám přivezeme vlastní dopravou až před váš dům! Jedinečné prvky SoftGrip. Myčka disponuje funkcí AirDry, která zlepšuje výsledky sušení nádobí, a funkcí TimeSaver, která umožňuje zkrátit dobu mytí. Na jedno naplnění dokáže umýt až sad nádobí.


Free Shipping Available. Kč Siemens studioLine, Trouba s mikrovlnami HN878G4B6. Technologie SoftGrip pevně, ale přitom šetrně drží sklenice na víno za stopku.


Aeg myčka vestavná

Některé vestavné myčky se velmi obtížně vkládají do interiéru kuchyně. Plně integrované myčky se závěsy PerfectFit se však přizpůsobí designu vaší kuchyně a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky