čtvrtek 24. září 2015

Smaltované nádobí sady

V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Smaltované nádobí značky SFINX.


Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření.

Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C. Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování. Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Kupte si ten nejlepší smaltovaný hrnec, rendlík, smaltovaný pekáč, či pánev. Kvalitní nádobí je základem úspěšného a efektivního vaření.


Dobrý hrnec vydrží dlouhá léta a ušetří váš čas i energii. Při výběru sady hrnců je třeba brát do úvahy nejen cenu, ale i kvalitu materiálu, ze kterého jsou hrnce vyrobeny.

Toto nádobí se velmi lehce umývá a udrží si svůj nový vzhled i po letech užívání. Vyberte si z naší nabídky hrnce nebo sady hrnců různé velikosti a různých motivů. Můžete s ním vařit na všech. Rovněž je možné mytí v myčce nádobí a všeobecně se velmi snadno udržuje a čistí díky hladkému povrchu bez pórů.


SMALTOVANÉ RETRO NÁDOBÍ. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní smaltované nádobí : smaltované soupravy, smaltované čajníky a konvice, smaltované hrnce, smaltované hrnky, smaltované kastróle, smaltované misky, smaltované naběračky, smaltované pekáče, smaltované pokličky, smaltované cedníky. Grilovací sady Partneři: Slevy, akce a výprodej zboží. Patří smaltované nádobí do minulosti?


Pro někoho možná ano, ale věřte nebo ne, smaltované nádobí je opět v módě. Nerezové nádobí je lehké a vyrobené v moderním designu. Při čištění a manipulaci s nádobím buďte opatrní, smalt je křehký materiál a smaltované hrnce, kastroly a poklice mohou přijít k úhoně. Při pádu na zem hrozí otlučení hrnce.


Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české zna. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Sady hrnců, NašeObchody.

Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Bílé s kresleným vzorem, jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s velmi odolným smaltováním, díky čemuž se tak snadno nepoškrábe a nezničí. Nabízíme kvalitní české smaltované nádobí , vyrobené českými firmami.


Toto smaltované nádobí se vyznačuje vysokou kvalitou a životností. Rozšiřujeme a modernizujeme sortiment smaltovaného nádobí a každý si u nás může najít svůj vyvolený smaltovaný hrnec, rendlík, pánev, pekáč, hrnek nebo například čajník. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost.


Smlatované nádobí lze využít na všechny typy ohřevu včetně indukce. Všechny části lze mýt v myčce na nádobí. Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na design.


Opravdová česká klasika je zpátky. Objem hrnců se u jednotlivých sad liší, obvykle jsou v sadách k dostání hrnce objemu – litrů. V případě větší sady nádobí se dočkáte i několika velikostí totožných druhů hrnců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky