úterý 22. září 2015

Boxy na naradi

Kufry a pořadače na nářadí. Dílenské boxy a organizéry, skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně. Ideálně se hodí pro uskladnění nejen nářadí či přípravků, ale i spojovacího materiálu a dalších potřeb. Nejvíc času při vašich projektech ušetří správně organizované nářadí ve vašem kufru nebo boxu na nářadí. Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo.


V e-shopu HORNBACH naleznete kufry, boxy , pořadače, brašny a tašky na nářadí mnoha.

I přes nařízení vlády proti šíření onemocnění COVID-fungujeme dál. Berte ale prosím na zřetel, že část sortimentu ochranných pracovních pomůcek je z důvodu velké poptávky momentálně nedostupná. BOXY NA NÁŘADÍ, Dewalt-morava.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni- naradi.


Registrace zdarma v pár jednoduchých krocích. Využijte nyní všech výhod internetového obchodu!

Proto je vhodné si nástroje organizovat tak, abychom je v případě potřeby mohli rychle najít nebo je snadno přemístit. Boxy na nářadí, Berner. Pro tyto účely jsou více. Efektivní práce v dílně vyžaduje mít vhodný nástroj kdykoliv při ruce.


V naší pestré nabídce naleznete přenosné boxy na dílenský materiál, pojízdné dílenské boxy i přepravní kufry na nářadí. Vybavte si svou dílnu praktickým boxem na nářadí za skvělou cenu. Box na nářadí z nabídky Patriot poslouží klidně jako přenosná dílna.


Můžete ji použít zkompletovanou, ale podle potřeby i rozebranou na jednotlivé boxy. Mějte všechno nářadí pohromadě! Nabízíme praktické pojízdné boxy a kufry na nářadí v několika velikostech a variantách.


S organizéry, vodotěsné, rozkládací,. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Stanley, Magg, VOREL a dalších.


Sada organizéru na skrutky a spojový materiál obsahuje ks plastových vodiacich líšt, ktoré sa dajú priskrutkovať na stenu, skriňu, pojazdný vozík a pod. Bezpečná jízda je na prvním místě. Důležitý je dobrý výhled z vozu, čisté okno bez námrazy.


Jistě oceníte přípravek, který bude sloužit jako tekuté stěrače i chránit karoserii před polétavou rzí a jejímu celkovému stárnutí.

Vyzkoušejte ISOKOR Nano Polisher Coating. Nejprodávanější boxy na nářadí. Basy a boxy na nářadí neslouží jen k pohodlné a bezpečné přepravě ručního nářadí z dílny na pracoviště a zpátky. Díky pevným stěnám a vyztužené konstrukci se hodí i na skladování. Kufre, brašny a boxy na náradie.


Skladem u dodavatele Odesíláme obvykle do pracovních dnů. Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za Kč, nebo dopravu již od Kč. Osobní odběr na prodejně Praha - ZDARMA.


Přenosné a maximálně praktické boxy na nářadí usnadní práci každému profesionálovi, ale i domácímu kutilovi. Za pohodlnou sklopnou rukojeť můžete nosit nářadí všude tam, kam potřebujete. Skrz průhledná dvířka zásuvek hned poznáte, co se v které přihrádce skrývá a zda už je šroubky, matice a. Vážení zákazníci, s ohledem na situaci kolem koronaviru COVID-a nařízení vlády, není do odvolání možný osobní odběr objednaného zboží v našem skladu v Úžicích.


Zákaznická linka, objednávky zboží a jeho expedice nejsou nijak omezeny. Vzhledem k současné situaci způsobené koronavirem Vás prosíme, abyste volili při Vaší objednávce bezhotovostní úhradu (online kartou nebo převodem na účet). Pokud zvolíte platbu na dobírku, NELZE ji zaplatit v hotovosti, pouze platební kartou.


Chráníte tak sebe i kurýra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky