pátek 4. září 2015

Souprava talířů

Jídelní souprava z tvrzeného skla opálového od francouzské firmy Luminarc. Souprava CARINE obsahuje 18ks: - 6ks plochých talířů 26. Z materiálů máte na výběr porcelán či tvrzené sklo s vysokou odolností.


Přinášíme Vám široký sortiment kvalitních jídelních souprav. Můžete si dále odfiltrovat soupravy podle poštu talířů v sadě.

Talířů je velmi mnoho druhů. Rozdělují se například na praporové talíře, miskové talíře, dezertní talíře, hluboké talíře, mělké talíře, oválné talíře, kulaté talíře, dělené talíře. Výčet talířů by mohl být ještě delší, ale také velmi závisí na dekoraci a určení jejich použití.


Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů!


V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře.

Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Kvalitní sada talířů je základem každého stolování.


Vybrat si můžete porcelán v klasickém nebo moderním stylu. Nádherná jídelní sada od značky RitzenhoffBrecker, která obsahuje vše, co budete pro rodinu i návštěvu při servírování pokrmů potřebovat. V sadě najdete hluboké, mělké a dezertní talíře, šálky, podšálky a navíc hrnečky, to vše po šesti kusech. Nabízíme jídelní soupravy od značek VaBene a KaiserHoff, které jsou k dostání v různých barevných odstínech i velikostech.


Tyto soupravy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu a keramiky. Při stolování se nesmí zapomenout ani na ty. Porcelánové talíře, souprava talířů , jídelní soupravy Firma Verner a syn se zabývají prodejem kvalitního českého porcelánu a skla.


V jejich sortimentu naleznete bílý, nedekorovaný, užitkový, hotelový, ozdobný, dekorovaný, dětský a další porcelán. Nezapomeňte, že jíte také očima. Designové kousky talířů naleznete na decoDoma.


Detail produktu Do obchodu.

Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře, sady talířů , porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory. Většina souprav je tradičně dílných, tj. Jsou vhodné do mikrovlnné trouby, při mytí v myčce zvolte jemný program.


V nabídce máme také sady misek a hrnků ve stejném dekoru pro doplnění jídelní soupravy. Cena je o výhodnější než při kouopi jednotlivých kusů! Thun Czechoslovakia, vzor natalie, zdobené jemným květinovým vzorem kolem okraje v zelené barvě - na mělkých talířích zelená barva ve světlejším tónu, než na hlubokých, okraj zlacený, k soupravě přidám ks dezertních talířů stejného vzoru - ty byly. Inzerát SOUPRAVA TALÍŘU v okrese Louny, cena 500Kč, od Barneybazar na Sbazar. Pokud máte doma různé barvy i tvary talířů , hluboké talíře na polévku se Vám nehodí k jídelnímu talíři a moučník podáváte každému na jiném dezertním talíři, pak je ten správný čas na pořízení nových.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prodám jídelní soupravu talířů se zlatým ornamente1x mísa polévková, 1x miska oválná, 1x miska malá kulatá, 1x miska přílohová, 1x velký talíř, 6x talíř dezertní, 5x talíř hluboký, 6x talíř m. Máte rádi, když je váš dům protkán přírodními motivy? Pak uvítáte sérii Vanessa s motivem zelených pampelišek. Jeden z nejprodávanějších motivů vám vnese přírodu do domácnosti!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky