pondělí 28. září 2015

Kontaktní gril catler gr 8012

Kontaktní gril catler gr 8012

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Až příště budete pořádat grilování, nemusíte pracně hledat a půjčovat si velký plynový gril. Zkrátka jedním pohybem zcela otevřete nepřilnavé desky grilu a přeměníte tak, zdánlivě obyčejný kontaktní gril , na barbecue gril. Díky unikátní konstrukci proměníte tento kontaktní gril na otevřený barbecue gril doslova během vteřiny.


Při grilování jistě oceníte i nastavení výšky horní. Poloprofesionální výrobek. Jsem s ním naprosto spokojen. Vaše hodnocení je zavádějící.


Navíc prezentovat zrovna SAGE jako vítěze testu? Tu firmu co patrně kopíruje a prodává pod svým označením výrobek záhadně velice podobný tomuto modelu Catlera? Můžete to zjistit např.


Kontaktní gril catler gr 8012

Gril je možné navíc rozevřít, takže při grilování můžete využít spodní i horní desku. Pojďme si k němu říci něco bližšího. Jedná se o kontaktní a barbecue gril 2v lze ho tedy z klasického grilu během chvilky přestavit na otevřený barbecue gril. Rádi grilujete, ale nemáte zahradu, nebo se o grilovaná jídla nechcete připravit ani v zimě?


Nabízí poměrně velkou grilovací plochu, stejně jako vysoký výkon, a bude tak skvělý i pro náročnější uživatele. Díky různým grilovacím plochám a řadě dalších. Rádi si vychutnáváte šťavnatý steak s grilovanou zeleninou nebo chutného pstruha na grilu?


Dopřejte si obojí v klidu svého domova. Už nemusíte hledat restauraci, která nabízí grilované pochoutky. Tento univerzální spotřebič od Catleru dokáže nahradit jak barbecue, tak i kontaktní gril během vteřiny. Na stránkách výrobce je uvedeno, že se jedná o Speciální povrchovou úpravu Quantanium, která je nepřilnavá.


Výrobky Catler oslovují především náročné a všestranně aktivní spotřebitele, kteří se neobejdou bez zdravé a chutné stravy a současně pokládají vaření za příjemný zážitek nejen pro mlsné jazyky, ale i pro další lidské smysly. Rýchlo sa nahreje a pripraví pokrm v požadovanej kvalite. Jeho povrch je vyrobený z hliníka, ktorý mu prepožičiava skvelý vzhľad a ľahko sa udržiava. Detailní popis produktu. Kontaktní gril Sage 800GR je vybavený funkcí, která umožňuje zajistit horní desku v určité výšce nad spodní deskou.


Kontaktní gril catler gr 8012

Díky této funkci lze použít kontaktní gril také ke grilování křehkých potravin jako např. Grilování je nyní čistá práce kdekoliv, kdykoliv a na cokoliv dostanete chuť. Horní deska grilu je výškově nastavitelná a pomocí tlačítka snadno změníte kontaktní gril na BBQ. Abyste dosáhli vždy perfektního výsledku, je gril vybaven teplotní sondou a deskami s vícevrstvým povrchem.


Vyhrajte kurz vaření s mistrem! U tohoto grilu jsou dvě grilovací desky, spodní je plochá a horní žebrovaná, přičemž je možné grilovat na obou plotýnkách a výška horní desky je dobře. Gril je všestranne využiteľný a vďaka nemu dokážete pripraviť lahodné pokrmy od ľahkých raňajok až po. Překvapení od Grilguru.


Povrch grilu v místě styku s potravinami je vyrobem z Quantania. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky