středa 23. září 2015

Vinotéka candy

Kromě zcela jiného zážitku z ochutnávek a konzumace vín navíc nadchne. VINOTÉKA KOŠT, Ceske Budejovice, Czech Republic. Pro všechny lidi, kteří mají rádi víno a Raw dorty, ale i klasické dortíky.


Vše v jednom obchůdku ;). Veškeré informace o produktu.

Volně stojící vinotéka s elektronickým ovládáním a jednou teplotní zónou. Antivibrační systém a tichý chod pro komfortní používání. Sklenice dobrého vína vždy po ruce. Skvěle se hodí do hotelů či restaurací. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.

Návod je nedílnou součástí. Všetky informácie o produkte. Pohodlně je možné v ní uložit až lahví vína. Její vnitřní objem je 1l. Dunavox je největším prodejcem vinoték v Evropě a nabízí jednu z nejširších nabídek modelů na trhu.


Vzhledem k jejich specializaci se jim také daří velmi pružně reagovat na návrhy zákazníků a rychle tak zlepšovat funkčnost, kvalitu a ergonomii jejich modelů. Svoje víno môžete uchovávať v bežnej chladničke, avšak maximálnu starostlivosť mu poskytnú až chladničky na víno. Poskytuje celkový objem litrov a teplotu chladenia je možné nastaviť v rozsahu až °C.


Odmrazovanie je automatické. Vďaka antivibračnému systému je prevádzka veľmi tichá a hlučnosť dosahuje hodnotu dB. Vďaka našej talianskej DNA vieme, ako je dôležité zabezpečiť pre víno tie najlepšie podmienky, aby boli zachované jeho organoleptické vlastnosti. S našimi vinotékami máte pod.


Jej kapacita je fliaš vína a je vybavená elektronickou reguláciou teploty a praktickým displejom. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Popis produktu Uskladnění vín v ideálních podmínkách.


Svými vlastnostmi a vybavením zaujme každého milovníka dobrých vín a nabídne ideální podmínky pro jejich uložení.

Možnost umístění: VOLNĚ STOJÍCÍ. Objem chladničky: 1l. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Candy CCVB od 26€ - Heureka.


Find great deals on eBay for candy and american candy. Vstavaná vinotéka je zabudovaná do kuchynskej linky alebo ostrovčeka. Hodí sa do menšej domácnosti, kde sa nenájde miesto pre voľne stojacu vinotéku, ktorá je dizajnovým doplnkom. Aby dokonale zapadla do skrinky, sú už pri jej výbere veľmi dôležité rozmery.


Má jednu teplotní zónu s nastavitelnou teplot. Pokud si nebudete s výběrem vědět rady, rádi vám poradíme. Prodáváme vinotéky výhradně od českých dovozců, se 1 zárukou.


Dvierka sa nezatvárajú správne. Zmenili ste smer otvárania dvierok a nenainštalovali správne. Tesnenie je znečistené. Poličky nie sú v správnej pozícii. Vinotéka nie je vyvážená.


Technické údaje Pre podrobnejšie informácie viď výrobný štítok na zadnej strane vinotéky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky