úterý 15. září 2015

Dětské nádobí

Pojďte povečeřet ke stolu s naším dětským nádobím. Máme všechno od příborů a prostírání až po hrníčky, misky a bryndáčky. Všechno naše plastové nádobí se dětem dobře drží a dobře se jim z něj jí. Styl skandinávský retro vintage.


V této kategorii najdete dětské nádobí a příbory pro ty nejmenší.

Lžičky, vidličky nebo plastové nožíky a talíře s různými obrázky pro zábavné stolování. Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu. Nabízíme originální dětské plastové nádobí mnoha tvarů a barev, vybírat můžete krásné dětské příbory a nádobí pro děti s veselými motivy.


Dětské nádobí na 4home. V naší široké nabídce nádobí naleznete například dětské příbory, hrníčky, ale i celé jídelní sady. V nabídce naleznete plastové nádobí pro děti, dětské dřevěné nádobí , dětské porcelánové nádobí i bambusové nádobí pro děti.


Dětem se z nádobí lépe jí.

Některé druhy talířů mají zespodu savky, které se umí přisát ke stolu a talíř. Spotřebiče a nádobí do dětské kuchyňky Už víte, jakým spotřebičem nebo sadou nádobí své dítko překvapíte? Propracované plastové sady nádobí a spotřebičů najdete u Teddies nebo Ecoiffier.


Banquet, Mäser, ORION a dalších. Děti zase potěší atraktivní design. Aby se začátek lépe podařil, jsou důležité dětské příbory a dětské nádobí. Ty se hodí speciálně pro malé děti a pomohou jim se naučit samostatně zacházet s nožem a vidličkou. Oblíbenými značkami jsou Sterntaler, Coppenrath, Sigikid nebo Haba.


Jak vybrat bezpečné dětské nádobí. Výběr dětského nádobí pro nejmenší strávníky není v široké nabídce jednoduchý. Podívejte se na základní předpoklady, které by nádobí pro děti mělo splňovat. K dospěláckému porcelánu si musí každý najít cestu sám. Ukažte dětem ten správný směr, až jim předložíte jejich první lžičku a talířek s hrnkem.


Začněte nerozbitnou soupravou z plastu, s níž mohou svádět bitvy, zdobit stěny a podlahu. Pokročilejším gurmánům pak.

Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Talíře, misky, lahve, hrnky a všechno ostatní nádobí pro děti máme jak samostatně, tak v soupravách. U některých sad jsou i dětské příbory nebo box na jídlo, případně uskladnění nádobí.


Jinou variantou je dětské nádobí do kuchyňky, které je určeno pro vybavení domácnosti malé hospodyňky. Nádobí pro děti se ale nemusí využívat pouze při společné večeři. Malá hostitelka si ho může vzít například i v. Porcelán pro děti s motivy Malý princ, Pejsek a kočička, Dášeňka.


Roztomilá beruška vždy vykoukne ze dna talíře a potěší vaše dítě po jídle. Beruška lemuje i okraj misky, kdy bedlivě hlídá, jak si dítě u jídla vedlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky