středa 16. září 2015

Gastro koření

V široké nábídce koření a kořenících směsí si rádi vyberete i ze sortimentu hotových vývarů, jíšek, šťáv a omáček. V našem e-shopu najdete celou škálu jednodruhového koření , které je dováženo z celého světa, koření podléhá přísnému výběru kvality a hygienickým směrnicím skladování koření. Gastro bazar - gastrobazar. Prodej koření - Profikoření.


Přinášíme jedinečnou nabídku na celou řadu koření WIBERG! Nakupujte koření a kořenící směsi za bezkonkurenční ceny.

Vyzkoušejte toto čistě přírodní koření a směsi. Dbáme na výběr toho nejkvalitnějšího koření a pečlivým způsobem balení a dopravy zajistíme zachování prvotřídní kvality. Zamilujte si rozmanité druhy koření SONNENTOR.


Zavádíme prodej velmi kvalitních mlýnků hrubé soli a koření v několika modelových řadách a barevném provedení české výroby! Chutím se meze nekladou! Naše rodinná firma vyrábí dehydratované potraviny a koření ve Větřkovicích na Opavsku už přes let. Koření a kořenící směsi speciálně.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

IDC-FOOD - gastro koření , marinády a přísady. Patříme mezi významné dodavatele kvalitních potravin na poli gastro a poskytuje kompletní dodavatelský servis s pokrytím celé ČR. Rubs, kari madras, vývary bez glutamátu, pa. Jsme internetový obchod se zaměřením na široký sortiment zboží pro vaření a kuchyně.


Díky kvalitnímu výběru surovin, šetrnému zpracování a vynikající chuti jsou naše výrobky žádané jak ve výrobních závodech tak ve stravovacích provozech od škol přes nemocnice až po restaurace. Z potravin a delikates nabízíme například mexické omáčky a dipy, koření , chilli, kuchyňské oleje, nápoje a další. Jako doplňkový sortiment nabízíme nádobí, kuchyňské potřeby, potřeby pro koupleny nebo outdoorové vybavení. Od netradičních ochucovadel všech pokrmů až po originální koření se zdravotními účinky. Vyberte si z horkých Novinek nebo Slevové akce spoustu levného koření.


S nabídkou našich druhů koření budete nadmíru spokojeni, pokrmy s nimi mohou být netradiční a obohacené o vytříbenou chuť. Zabýváme se prodejem kvalitních produktů pro masný průmysl, gastro , maloobchod a velkoobchod. Balení výrobku lze přizpusobit požadavku a přání zakaznika.


V ybrali jsme pro vás koření , které řezník používá při domácí porážce. Specializujeme se na výrobu a distribuci koření , směsí, hotových vývarů, tekutých dochucovadel a marinád. Naleznete u nás také sušené houby a ovoce, pasty, potravinové přípravky, kvetoucí čaje, bělky a menážky. Nabízíme jíšky, škroby, bujóny a minutkové omáčky a šťávy.


Náš obchod s kořením nabízí mnoho druhů koření z celého světa.

Vyberete u nás různé druhy červené papriky, bylinek, koření na grilování, koření na ryby, koření na přípravu masa i zeleninových pokrmů. Dále máme oříšky, vlašské ořechy, para ořechy, kešu ořechy, mandle, goji, a další pochutiny. Rádi vám s výběrem poradíme. Možnosti balení jednotlivých výrobků- AL sáček , PE sáček, Dóza 780ml PET, Vědro 5L PP, Vědro 10L PP, Papírový pytel s PE vložkou.


Směsi přírodního koření. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Celý sortiment koření a kořenících směsí, který najdete na našem eshopu si také můžete vyzvednout v místě sídla firmy a můžete nás potkávat i na různých poutích a trzích.


Naše logo si jistě rychle zapamatujete a chuť našeho koření si jistě oblíbíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky