pátek 18. září 2015

Stolové podnože

Stolové podnože od Lino Design. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny. To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme. Necháte se inspirovat našimi produkty, nebo vyrobíme stůl na. Vyberte si dřevo, rozměr a úpravu, vše ostatní nechte na nás.


Kolieska Šatníkový drôtený program.

Vybírejte z velkého množství nabízených stolových podnoží. V nabídce naleznete stolové podnože s kulatou základnou, čtvercovou či obdelníkovou základnou, ale také stolové podnože se speciálně tvarovanou základnou. Další podrobnosti k jednotlivým podnožím jsou vždy uvedeny na detailu dané stolové podnože.


Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly. Podnože jsou v kombinacích s vhodnými stolovými deskami vhodné také pro bytové interiéry jako jídelní stoly, použitelnost podnoží je dále také pro kavárny a restaurace. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní. Aby bol jedálenský stôl úplne podľa predstáv, dá sa skombinovať zvlášť z hľadiska tvaru a materiálu stolová doska a podnož.


Ak bude stôl slúžiť hlavne vonku v záhrade, doska aj podnož musia byť vhodné na vonkajšie použitie.

Pri výbere konkrétnej podnože je potrebné zvážiť, či sa bude stôl používať v exteriéry, alebo iba v interiéry, respektíve či budete stôl. Kromě klasických u nás najdete i dvojité podnože. Víte proč si vybrat u nás? Váš stůl může být naprostý originál. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich představ.


V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové. STOLOVÉ PODNOŽE VÝŠKOVĚ STAVITELNÉ. V interiérech jsou oblíbené litinové centrální podnože (nohy), které se pod stolem nepletou a při správné kombinaci se stolovou deskou mají i vynikající stabilitu. Jsme přímí výrobci stolových podnoží pro široké použití.


Potřebujete-li odbornou radu, můžete se obrátit na našeho architekta. Můžete také navštívit náš showroom v Karlíně. Níže nabízíme k Vašemu výběru úplný přehled z naší kategorie stolové podnože a centrální kovové nohy.


Sami si zvolíte ten typ nohy ke stolu, která vám maximálně vyhovuje jak tvarem, tak i rozměrem nebo velikostí doporučeného maximálního rozměru plátu. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Velikost přizpůsobujeme stolové desce. Masivní ocel o tloušťce 10xcm.


Tloušťka profilu horního panelucm.

Horní část s otvory pro snadné uchycení stolu. Mezi rámem a deskou vzniká designová mezera. CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov.


Ak potrebujete odbornú radu, môžete sa obrátiť na nášho architekta. Na konci každej podnože je pripevnená plastová zarážka proti poškriabaniu podlahy (viď foto). Môžete tiež navštíviť náš showroom v Karlíne. Výrobok neobsahuje drevenú dosku. V prípade záujmu vám ju však vieme zabezpečiť – viac info v sekcii DREVENÉ DOSKY.


Stoly určené pre kaviarne, bistrá, bary, reštaurácie a iné gastro prevádzky sú najčastejšie zložené so samostatnej stolovej dosky a centrálnej stolovej nohy. V naší široké nabídce nejrůznějších barev a tvarů si vybere i náročný zákazník. Nechybí ani elektricky ovládané polohovací podnože.


Samozřejmostí jsou doplňky jako spojovací kanály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky