čtvrtek 10. září 2015

Otvírák na víno deluxe

Náhradní vrut - Ořezávátko - Stojánek. Součástí balení je seřezávač fólie, zátka na lahve, číšnický otvírák a nálevka. Velice kvalitní otvírák na víno , vhodný také jako dárek.


Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená. Luxusní otvíráky na víno LONGLEVER - oficiální otvíráky italské asociace someliérů A. Associazione Italiana Sommelier), která je uznává jako jedny z nejlepších otvíráků na světě!

Dokonalý mechanismus dvou páček a nadstandardně dlouhé vývrtky umožňuje hladké a bezpečné vyjmutí korku - bez jeho poškození. Univerzální otvírák na víno PERFEGI, typu číšnický nůž, patří k nejspolehlivějším a nejoblíbenějším otvírákům vůbec. Jeho součástí je ořezávátko i otvírák na láhve od piva. K jeho výhodám patří snadné otvírání láhve ve dvou krocích, elegantní vzhle odolnost a velmi dostupná cena.


Krása tkví v detailech. Kvalitní vývrtku či otvírák na víno nepotřebují jen profesionální sommelieři či obsluha v restauracích, měly by být součástí i Vaší domácnosti. Funkční a ergonomicky promyšlené výrobky z naší nabídky zaručí, že již nebudete muset bojovat s. Díky sofistikovanému mechanismu tohoto luxusního otvíráku na víno otevřete láhev rychle, jednoduše a bezpečně – ve krocích!

Designově povedený pákový otvírák na víno v luxusní dřevěné krabičce. Profesionální otvírák na víno BergHOFF Deluxe se stal vítězem testů otvíráků na víno vyhlášených MF Dnes. High-tech design zabraňuje poškození korku. Vyroben je z nylonu, zinkové slitiny a kalené uhlíkové oceli, zabraňu. Luxusní pákový otvírák na víno , se kterým snadno a rychle otevřete svou láhev vína.


Vynikající pro snadné otevírání všech typů vinných lahví s korkovým uzávěrem včetně láhví se širokým okrajem. Sada vývrtky,zátek a chladícího návleku na víno Koala Kit Forest - Šedá. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Otvíráky na víno Otvíráky na víno skladem.


Tescoma, Banquet, Koala a dalších. Zobrazit v plné velikosti. Dostupnost: do hodin. Množství: quantity up quantity down.


Tento otvírák má v sobě vestavěný ořezávač na fólie a sedí na každém hrdle láhve. Pákový otvírák na víno , kterým jednoduchou manipulací odstraníte korek z láhve. Praktický doplněk, který poskytne příjemný zážitek z otevírání.


Elektrický otvírák na víno ( na čtyři AA baterie - nejsou součástí balení) v sobě kumuluje několik skvělých vlastností: elegantní vzhle odolnost, spolehlivost a také skvělou cenu.

Použití vývrtky na víno je jednoduché a intuitivní. Ořezávátko odstraňte fólii zátky, zasuňte spirálu vývrtky do korku a následným. Cena dopravy 1Kč s DPH.


Vývrtka na víno DELUXE - rychlý, spolehlivý a bezpečný e-shop s kvalitním vínem, kávou, doplňky k vínu, delikatesami a suvenýry. Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky