pátek 18. září 2015

Digestoř pod skříňku

Podskříňkové digestoře neboli digestoře pod skříňku zaberou v kuchyni nejméně místa. Podskříňové digestoře jsou nejlevnějším ale funkčním řešením odsávání par a pachů. Zároveň má velmi nízkou hlučnost, která je výrobcem uváděna jen na dB.


Domů Odsavače par - digestoře Pod skříňku. Závěsná digestoř pod skříňku od výrobců Faber, Cata a Empire.

Díky kompaktním rozměrům lze závěsné odsavače par snadno namontovat ke každé kuchyňské lince. Odsavač par (nazývaný také digestoř ) je jedním z nezbytných spotřebičů v kuchyni, díky odsavači si totiž můžete vychutn. Jak vybrat odsavač par?


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podvěsný odsavač par určený k zabudování pod skříňku je v provedení nerez, bílá.

Nabízí vynikající poměr cena - užitná hodnota. Ovládání je tlačítkové, skleněné výklopné čílko zvětšuje sací plochu digestoře. Dva motory umožňují vyšší výkon výrobku. Varná zóna je velmi dobře osvětlena.


Tato digestoř určená pod skříňku je ideálním řešením do panelákových kuchyní. Za nízkou pořizovací cenu odvede velmi slušnou práci. Spokojeni s ní nebudou pouze nároční uživatelé vyžadující ultra rychlé vyčištění vzduchu i po náročných kulinářských představeních. Klasický odsavač par Bosch.


Odsavače par Bosch podstupují náročné testy za pomoci aerosolu, které potvrzují spolehlivou odolnost digestoří vůči rzi. Pokud jste se rozhodli zakoupit si nový odsavač par ( digestoř ), tak se v první řadě musíte rozhodnout, zda potřebujete komínový nebo výsuvný, který se umisťuje pod kuchyňskou skříňku. Velmi důležitá je i šířka spotřebiči, zvláště pokud jsou vaše prostorové možnosti značně omezené.


Celá léta jsem měla jen větrák ve zdi v kuchyni, teď bych ráda si pořídila digestoř a nevím, co se skrývá pod uchycení odsavače do kuchyňské linky musí splňovat normy pro instalaci digestoře, myslela jsem, že větrák šel do komína, tak to bude pro digestoř taky stačit. Ve vašem košíku nejsou žádné další položky. Vestavné odsavače par jsou v současné době trendem na trhu, protože splňují požadavek na „čistou linii“ kuchyně, která kromě uceleného vzhledu přináší i snadnější údržbu.


Odsavač je určen pro instalaci pod skříňku , ale lze jej nainstalovat i bez ní.

Většinu zboží zasíláme okamžitě. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, můžete se online zeptat prodavače nebo si přečíst našeho nákupního rádce. A jak napovídá sám název odsavače par, tak podskříňkovou digestoř montujeme pod skříňku nad varnou plochu. K dostání jsou šířky od – cm. Ovšem nejdůležitějším parametrem pro kuchyňské digestoře je výkon.


Montáž digestoře bez odtahu. Instalace digestoře bez odtahu, jíž se jinak říká recirkulační, je naprosto jednoduchá. Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par. Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné.


Mechanické ovládání tlačítky nabízí rychl. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Digestoře s odsáváním do komína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky