pátek 14. července 2017

Plynová varná deska whirlpool

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Pojistka plamene, Booster.


Dvojkorunkový hořák vám zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům. Hlavní výhody: vysokovýkonný dvojkorunkový hořák - max. Speciální povrch iXelium je povrchový materiál vyrobený pomocí nanotechnologie. Spotřebiče s povrchem iXelium jsou stálobarevné, mají vyšší odolnost a snadno se čistí a udržují.


Plynová varná deska se speciálním, prakticky bezúdržbovým povrchem iXelium. Dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Ovládání je pomocí pronzových knoflíků, které podtrhují rustikální design.


Tato varná deska je vhodná pro kombinaci s troubou AKP 2JA a odsavačemAKR 5JA. Plynové desky mají spolehlivé bezpečnostní prvky. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Bezpečnostní ventily hořáků uzavřou přívod plynu v případě náhodného zhasnutí plamene, způsobeného průvanem či přetečením vařené potraviny. Tepelná pojistka hořáků zablokuje únik plynu v. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Plynová varná deska whirlpool

Výkonný dvojkorunkový hořák Výkonný hořák s dvojprstencovým plamenem pro ohřev velkých hrnců a pánví Sdílet. Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá. Vaření s ní je jednoduché a především bleskurychlé. Kvalitní nerezový povrch se snadno udržuje, u plotny tak nemusíte strávit spoustu času při vaření, ale ani po něm.


Jeden dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Whirlpool Varná deska plynová AKT 4NB. Proč je indukční varná deska nejlepší? Slyšeli jste už o tom, že vaření na indukční desce je rychlejší, úspornější a bezpečnější? A zajímá vás, jestli je to skutečně tak? Efektivní a tím pádem i úsporné vaření na indukci oceňuje stále více kuchařů.


Tepelnou energii dokáží totiž na indukční varné. Pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat. Odvolání vašeho souhlasu nebude mít nicméně vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování údajů, které proběhlo s vaším souhlasem předtím, než jste jej odvolali.


Je vybavena varnými zónami vč. Dotykové ovládání je umístěno vpředu a zajistí rychlé a přesné nastavení. Díky časovači nastavíte jednoduše čas vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky