pondělí 31. července 2017

Kulaté umyvadlo

Kulaté keramické umyvadlo Bauer, na desku, zelenohnědá barva, průměr 385mm. Stojací umyvadlo keramické kulaté bílé, otvor na baterií, přepad. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka?


Záleží na rozměrech koupelny.

Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Hodnocení produktu:. Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny. Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů.


V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem.

Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Sjednejte si schůzku v koupelnovém studiu. Sjednání schůzky je důležité pro Vaše pohodlí. Máme totiž rádi, když se klientům můžeme skutečně kvalitně věnovat od chvíle, kdy k nám vstoupí.


Odtok má průměr cm. Vezměte prosím na vědomí, že baterie není součástí balení. Chcete-li namontovat toto umyvadlo na stěnu, musí být podepřeno dvojicí konzol.


Kč Kulaté hnědé umyvadlo s baterií Provence. Detail produktu Do obchodu. Kulaté , keramické umyvadlo od výrobce Rea je vhodné k umístění na desku či umyvadlovou skříňku. Moderní design a dokonalé provedení tohoto produktu dopomáhají k tomu, aby se vaše koupelna stala jedinečnou. SAPHO THIN kulaté umyvadlo na desku, 39x15cm, bílá mat WN185.


Krása ve zpracování: matná a ultratenká umyvadla z materiálu Solid SurfaceTHIN kulaté umyvadlo z materiálu Solid Surface - Rockstone Tip: Doporučujeme instalovat s výpustí s bílou matnou krytkou, která podtrhne nezaměnitelný tvar tohoto umyvadla, viz příslušenství. Praktické rozměry umyvadla vyhoví požadavkům většiny koupelen. Je vhodné například pro praní a. Plastový dřez, průměr 35cm, výška 15cm, objem 7l, mix barev dle skladové dostupnosti.


Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH.

Ihned na Mělníku - oteví. Nerezová umyvadla z oceli AISI 3mohou být vyrobena jako stojící, závěsná nebo vestavěná. V naší nabídce naleznete keramická umyvadla nejrůznějších tvarů i velikostí, jež jsou určena jak k montáži na desku, tak i jako zápustná umyvadla do koupelnového nábytku. A stejně tak se umyvadlo neobejde bez kvalitního a funkčního designu. Umyvadla jsou určená do moderních koupelen.


Vyberte si z různých variant, jimž vévodí umyvadla z keramiky, litého mramoru či skla. Tvar může být jak kulatý či oválný, tak moderní hranatý, nechybí ani dvojumyvadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky