čtvrtek 6. července 2017

Mlynky na obili

Online prodej kamenných mlýnků na obilí, elektrických mlýnků, vločkovačů a příslušenství. Nabízíme výhradně kvalitní elektrické i ruční kamenné mlýnky předních světových výrobců. Téma „domácí mlýnek na obilí“ je takovým evergreenem. Dotazy typu „jaký mlýnek na obilí si pořídit“, případně „jaký mlýnek na obilí máte vy a jakou s ním máte zkušenost“ se pravidelně objevují jak v komentářích, tak ve fóru a přicházejí také mailem.


V první řadě je nutné dodat, že naše zkušenost.

Již více než let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí, díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné. Při mletí přitom nedochází k zahřívání, a tak si mouka zachová svou výživovou hodnotu. Oproti těm kupovaným, které sedí na pultech obchodů třeba i dlouhé měsíce, narušíte živiny surovin až v momentě, kdy potřebujete něco upéct, vařit nebo posnídat. Zachová se tak maximum živin, čerstvě namletá mouka i vločky navíc krásně voní a ta chuť!


Vyberte si z naší nabídky mlýnků z masivu Waldner Biotech, které melou celá zrna a zachovávají tak cenné enzymy. Na první pohled to možná nepoznáte, ale chutí a kvalitou se doma vyrobené mouce nemůže běžně kupovaná mouka rovnat.

Moderní mlýnky na obilí samozřejmě umožňují nastavení různé hrubosti. Jejich údržba je minimální, při častém používání není potřeba vůbec. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. FidiFloc Medium Elektrický mlýnek ušetří spoustu času a energie, zatímco ruční vločkovač plynule vyrábí vločky. Duett 1Mlecí a vločkovací technologie v jednom přístroji umožňuje připravit mouku a vločky současně.


Duett 2Mlecí a vločkovací technologie v. Na Moravě a ve Slezsku se na těchto mlýncích mlelo, respektive šrotovalo ještě ke konci 20. Litinové mlýnky a ruční šrotovníky. První litinové mlýnky byly pravděpodobně mlýnky na mletí kávy.


Káva se mlela mezi dvěma plochými kameny, stejně jako obilí. Později se roztloukala paličkou ve hmoždíři. Kombinace elektrického mlýnku na obilí a vločkovače. Mlýnek se silným, 3wattovým motorem a 8gramovou násypkou.


Vločkovač mechanický se 1gramovou násypkou.

Mlýnek je vybaven speciálně vyvinutým silným motorem o výkonu 3W, který poskytuje dostatečný výkon a zároveň velmi tichý chod. Domácí mlýnek na obilí, provedení Natural (přírodní buk), záruka let. Průměr mlecích kamenů je mm.


Mlecí kameny jsou vyrobeny ze speciální směsi keramiky a korundu. KoMo FidiFloc Medium - kombinace el. Mlýnky na obilí, šrotovníky, šroťáky, šrotovače, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. Mletí obilí na šrot umožní mlýnky obilí a malé šrotovníky, řezání kopřiv a trávy řezačky, krouhání řepy krouhač, drcení kostí pro slepice pákový drtič na kosti.


Kč mlýnek na obilí Hawos Easy Mlýnek na obilí kompaktní velikosti, který zvládne umlít i kukuřici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky