čtvrtek 20. července 2017

Kuchynske noze

Prodej kvalitních kuchyňských a kuchařských nožů. Sady nožů, nože na zeleninu, filetovací, vykošťovací, japonské. Brousky, ocílky a bloky.


Potřebujete často vykostit kus masa a standardní kuchařský nůž neodvede dostatečně dobrou práci? Vykosťovací nože , filetovací nože a sekáčky.

Rozhodně zvažte nákup nože vykosťovacího. Jeho tenká, ze spodu lehce vykrojená, čepel zajistí rychlý a snadný průnik zpracovávanou látkou. Ostré a kvalitné kuchynské nože ulahčujú prácu každého kuchára, a nesmú chýbať v žiadnej kuchyni.


Prodáváme Dick, Wusthof Solingen, Victorinox, Burgvogel Solingen a další. Oceníte jejich ostrost i odolnost vůči opotřebení. Nože na ovocie a zeleninu. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Japonské kuchyňské nože Kanetsune, výborné nejen pro tradiční japonskou kuchyni, ale i pro moderní vaření.


V ponuke nájdete nože od špičkových výrobcov Wüsthof zo Solingenu a Victorinox zo Švajčiarska.

Spravidla majú kuchynské nože širšiu čepeľ, ktorá je vhodná aj na prenášanie nakrájaných potravín napríklad z pracovnej dosky do hrnca. Kvalitné kuchynské nože do každej kuchyne. Nožů samozřejmě může být ještě mnohem víc, např. Součástí většiny sad je i standardní, univerzální „kuchyňák“, který má delší, středně širokou čepel. Kuchynský nôž umyte pod.


Ako už názov napovedá, kuchynské nože sú určené hlavne do kuchyne na krájanie mäsa, ovocia, zeleniny, či pečiva. U nás si vyberete nůž na steak i na rajčata a práce s kvalitním kuchyňským nožem vás bude bavit. Bez kvalitního kuchyňského nože se neobejde žádný kuchař. Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské. Steakové nože ks značky Amefa jsou opatřeny zoubky pro snadné krájení masa, jsou tak vhodné i jako příborový nůž na krájení zeleniny.


Netupí se díky kvalitnímu materiálu z nerez oceli. Praktická rukojeť z tvrdého, odolného černého plastu s masivními nýty přispěje k bezpečné manipulaci. V Knilande najdete kvalitní kuchyňské nože z celého světa - profi kuchyňské nože Böker z německého Solingenu, francouzské kuchyňské nože Opinel, jednoduché a vysoce kvalitní švédské nože Frosts (Mora), moderní japonské nože Samura nebo světoznámé švýcarské kuchyňské nože Victorinox. Lacná a rýchla doprava, tovar skladom, vernostné zľavy do , doprava zdarma od Eur. Profesionálne kuchynské nože od svetových výrobcov ako Victorinox, Opinel, Boker, Frosts alebo Samura.


Vyskúšajte super ostré japonské nože KAI. Damaškové kuchynské nože a sady kuchárskych nožov, brúsky na nože či nože na sushi. Vybírat kuchyňské nože můžete podle značek, způsobu použití a jednotlivých druhů.


Najdete u nás vše od malých kuchyňských nožů, přes velké víceúčelové kuchyňské nože až po cenově výhodné sady, které se zároveň mohou stát skvělým tipem na dárek k Vánocům, svatbě či narozeninám.

Kované i keramické kuchyňské nože na různé použití v širokém cenovém rozmezí. Přečtěte si článek o nožích ze Solingenu a vyberte si nože , které budou nejvíce vyhovovat právě vám. Poľahky ním nakrájate Vaše obľúbené jedlá. Objavte najkvalitnejšie nože zo Solingenu.


V našem obchode naleznete ty nejkvalitnější kousky pro každou příležitost: nože do kuchyni všech druhu, nože na lov, pořádné tesáky do přírody, dokonce i záchranářské nože. Tieto nože od značky Blaumann s nepriľnavým povrchom nie je nutné často brúsiť, pretože sú vybrúsené laserom pre dokonalé krájanie. Vďaka antibakteriálnemu povrchu čepele sa nemusíte báť, že by sa pri príprave pokrmu vytratili jeho vitamíny, chuť alebo aróma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky