pátek 28. července 2017

Plechové kanystry

Využití plechových kanystrů je velmi široké. Nacházejí uplatnění především při uskladnění a distribuci hořlavin, barev, laků, ředidel, lepidel, tmelů či olejů. Produktovou řadu nabídky naší firmy tvoří kovové obaly pro technické využití. Bezpečnostní kanystry na hořlaviny.


V nabídce kanystry různých objemů. Kanystry na benzín a naftu.

Kbelíky s víkem, sponou a pojistkou jsou ideálním obalem pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů větších objemů. Tyto kbelíky jsou vhodné pro přepravu nebezpečných látek ADR. Prodám plechové kanystry 20l.


Při koupi všech přidám originální nálevku. Osobní předání po dohodě v Praze nebo u mě na chalupě v okolí Ledeč nad Sázavou. OL 9ks ve většině byla nafta někde i benzín. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Standardní provedení ocelových sudů - uvnitř surové, vně lakované. Hoboky s víkem, sponou a pojistkou jsou ideálním obalem pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů větších objemů. Tyto obaly jsou vhodné pro přepravu větších objemů nebezpečných látek ADR. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr, v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte. Potřebujete kvalitní plastový či plechový kanystr? Máme jich pro vás spoustu skladem za skvělé ceny.


Plechové kanystry na benzín i naftu. Vhodné ke skladování potravin, hořlavin, barev, laků, lepidel, tmelů, olejů. Stohovatelné plastové kanystry jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. Plastové kanystry jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem.


Nabízím khaki-zelené plechové kanystry na litrů v zachovalém stavu,100Kč za kus,posílám poštou,po domluvě možnost osobního vyzvednutí,pro další informace pište na e-mail nebo volejte na telefon,na zprávy z telefonu nereaguji. U nás si můžete pořídit kovové kanystry pro hořlaviny, které lze jednoduše přenášet za pomoci praktického plastového ucha, anebo kovové sudy z válcovaného plechu. Uplatnění nalézají především v chemickém a potravinářském průmyslu. Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro snadnější manipulaci.


Nabízíme vám sudy plechové , plastové i lepenkové, podle účelu použití pak sudy s víkem na sypké látky a sudy se zátkami na kapaliny. Opatřeny certifikací UN podle předpisů ADR, RI ADNR, IMDG-Code a OACI.

Vám poskytli co nejlepší služby. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Zboží zakoupené u nás můžete vrátit či vyměnit do 14ti dnů.


Přijďte navštívit osobně jednu z našich kamenných prodejen v Brně. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí - trezory staré, starožitné, použité, trezor na zbraně s certifikátem, bankovní železobetonové trezory, trezorové dvoudveřové pancéřové skříně, soustruh, plechové dílenské skříně, registračky, kar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky