úterý 18. července 2017

Papinův hrnec tescoma

Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Máte-li rádi voňavý gulášek, křehkou zeleninu a pěkně doměkka a rychle uvařené luštěniny, pak se ve vaší domácnosti určitě najde nádobí, které letos slaví již třistadvacáté narozeniny - Papinův hrnec. Výsledky vaření jsou působivé.


Bohužel má Sicomatic econtrol problém s uzavíráním víka, takže se to podaří až na několikátý pokus, než všechno sedí tak, jak má. To se stará o dobré rozložení tepla i celkovou úsporu elektrické energie. Kladem je rovněž celkový objem tohoto hrnce, který činí litrů a hodí se tak pro více lidí, třeba. Pojďte taky dělat tlaky!


S tlakovým hrncem PRESTO všechno zvládnete rychleji, šetrněji a bezpečněji, což je u tohoto typu hrnce zvláště důležité. Na pojistky a masivní rukojeť se můžete plně spolehnout. Před prvním použitím si důkladně prostudujte Návod k obsluze. Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA ? Tlakový hrnec nepoužívejte pro jiné účely, než k vaření potravin.


Praskla vám skleněná nádoba konvice? Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Vaření v tlakovém hrnci Tescoma. Vyšším tlakem se dosáhne vyšší teploty vaření a to 1až 1°C.


Teplota varu vody při běžném tlaku je asi 1°C. Tescoma - Papinův hrnec Ve vašem prohlížeči nemáte povolený javascript který je nutný pro správnou funkci stránek. Pro úsporné vaření budete potřebovat moderní papinův hrnec s napařovacím sítem, které oceníte zejména při vaření ryb a křehké zeleniny. Můžete v něm ale připravovat také šťavnaté dušené maso, polévku ze zeleniny a kostí nebo přílohy bez kapky tuku. První zmínka o tlakových hrncích pochází ze severní Afriky z 2. Za pravého „otce“ tlakového hrnce můžeme však považovat Denise Papina, francouzského vědce.


Bez kvalitných hrncov a panvíc sa v kuchyni nezaobíde nikto. Před každým použitím zkontrolujte funkčnost. Ak chcete naviac variť rýchlo a úsporne, nesmie vám doma chýbať ani dobrý tlakový hrniec. Vhodný pro všechny tepelné zdroje!


Hrnce TESCOMA se vyznačují dlouhou životností, kvalitními materiály a samozřejmě i designovým zpracováním. Snadné otevírání Pomoc pri varení Nezbytné vybavení. CLIPSO PERFECT - PRO VÁS TEN PRAVÝ! Dokonalé varení, které je tak snadné. Luxusní tlakový hrnec Tescoma President s jednoduchým nastavením ideálního tlaku IdealCook pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů.


Otevírání hrnce jen jednou rukou zvládnete díky komfortní sklápěcí rukojeti a speciálnímu bezpečnostnímu uzávěru. Je s námi již více jak tři staletí , od dob, kdy si pan Denis Papin všiml, že správně využitý tlak páry dokáže výrazně zredukovat počet minut, který musíme trávit za plotnou. Záruka na tlakové hrnce Prominet DUO Tescoma je let.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Hrnec , pánev i pekáč v jednom – objevte nádobí PRESIDENT Stone, které navždy změní vaše vaření Skvěle se osvědčil na pánvích, a proto jsme ho jako první dali také hrncům,. Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání, proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let.


Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát. Udělali jsme to, co by měl udělat každý, kdo si chce koupit nový tlakový hrnec. Vyskládali jsme si vedle sebe šest různých značek a zkoušeli, jak se ovládají, kolik mají bezpečnostních prvků, ale i to, jak „padnou“ do ruky.


Hrnec s prvotřídním antiadhézním povlakem od české značky Tescoma. Nádobí PRESIDENT Stone disponuje nepřilnavým povrchem s charakterem neleštěného kamene. Hrnce jsou vhodné na všechny varné desky a do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky