čtvrtek 27. července 2017

Rychlovarná konvice s nastavením teploty

Důležitým parametrem, v němž se jednotlivé konvice liší, je pak i jejich objem. Na trhu najdete rychlovarné konvice na l – l vody. Některé rychlovarné konvice vám nabídnou i možnost regulace teploty , budete tak s nimi moci optimálním způsobem připravovat různé druhy nápojů. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Rychlovarné konvice s regulací teploty na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Chytrá rychlovarná konvice v elegantním desginu z nerezové oceli. Stačí si jen vybrat jednu z devíti barevných variant. Nejrozmanitější chuť vašeho oblíbeného čaje nebo kávy s nastavením ideální teploty.


Horká voda už za pár sekund. Bezpečnostní dvojitá stěna zajišťuje lepší izolaci, která udržuje konvici chladnější na dotek, snižuje hlučnost a udržuje vodu déle teplou. Pomocí teploměru, který je umístěný mimo základnu, můžete zkontrolovat teplotu vody.

W, 7l, s digi nastavením teploty Skladem. Detail produktu Do obchodu. Kč v obchodech Porovnat ceny TOP 8. A velkým hitem jsou také konvice s retro designem nebo třeba regulací teploty pro zelené, bílé či černé čaje.


Porovnání cen varne konvice s nastavenim teploty vody, srovnání cen varne konvice s nastavenim teploty vody na portálu HLEDEJCENY. Zjednodušte si svou rutinu v kuchyni s touto intuitivní rychlovarnou konvicí, která má nejen moderní design, ale je i velmi praktická. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty. Překrásný italský design, moderní technologie a dokonalé řemeslné zpracování.


Ozdoba i funkční pomocník. Eye-catcher ze kterého nespustíte oči. W, funkce udržování teploty po dobu 240min,. Správná teplota vody je jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují výslednou chuť, aroma a celkovou kvalitu horkého nápoje. Některé druhy čajů stačí pouze vylouhovat ve vařící vodě, většina čajů ale potřebuje zalít vodou o určité.


Funkce 100° gt 40° je vynikající pro přípravu sterilizované vody pro kojenecké pokrmy. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli. Výhodou je také středový kontakt, který umožňuje nasadit konvici v každé pozici. Neváhej a pořiď si varnou konvici s individuálním nastavením teploty ještě dnes!


Díky nastavení požadované teploty vody tak velmi snadno připravíte Vaše oblíbené nápoje, které pro svou specifickou chuť potřebují konkrétní teplotu vody.

Konvice s vyšším výkonem ohřívají vodu rychleji. Ale pozor, vysoký výkon má vliv na spotřebu, proto doporučujeme sledovat také přesnou dobu ohřevu. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jednou z největších předností konvičky je celonerezové hrdlo, které zabezpečí větší odolnost při neopatrné manipulaci během plnění vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky