pátek 28. července 2017

Magnetická miska

Magnetická miska

S touto magnetickou miskou se vám už nikdy žádný šroubek nezatoulá. Je to výborný pomocník do vašeho servisu či dílny! Miska pevně drží všechny kovové předměty a můžete ji na.


Magnetická miska

Miska slouží na odkládání matic a šroubků při demontáži částí vozidla. Je vyrobená z pevného plastu a disponuje magnetem s pogumovaným povrchem, který brání klouzání po hladkém povrchu. Rozměry: - 1mm Upozornění: Zboží je před odesláním pečlivě kontrolován.


V přítomnosti kurýra vizuálně zkontrolujte obal. Průměr: 1mm Váha: 4g Materiál: plast. Magnetická miska na součástky 100mm Neilsen. Tato magnetická miska slouží na odkládání špendlíků.


Vaše pracovní špendlíky budo v misce hezky pohromadě a stále po ruce. Základna je pokrytá gumovým krytem, který chrání například lak v. Misku lze umístit v horizontální a vertikální poloze i dnem vz. Nerezová magnetická miska , k odkládání kovových dílů jako jsou matice, šrouby, podložky apod. Velkou vychytávkou je, že je magnetická.


Takže si ji přichytíte na jakýkoliv magnetický povrch. To pro vás znamená, že když budete potřebovat nějaký šroubek či náčiní, tak nemusíte. Našim klientom ponúkame produkty a služby na vysokej úrovni. Pomůže Vám sesbírat rozsypané špendlíky nebo jehly, kancelářské spony i připínáčky. Stane se Vaším věrným parťákem v šicí dílně, kanceláři nebo.


Save the earth and look damn good doing it. Kovové predmety v tejto miske sa udržia aj vo zvislej polohe. Z vonkajšej strany sú na dne misky veľmi silné magnety, ktoré udržia všetky predmety v miske a misku samotnú na kovovom podklade. Do hodnotenia prosím píšte informácie, ktoré sú užitočné najmä pre ostatných zákazníkov. Je vhodná na odkládání drobných dílů a spojovacího materiálu při montážních pracích a opravách.


Průměr 1mm, hloubka mm, průměr magnetu mm, materiál: nerezová ocel tl. Miska je vybavena příčkami k oddělení materiálu, proti poškození podkladu je opatřena vinilovou podložkou. Ako už názov sám vypovedá, vďaka tomu, že je miska magnetická , vám z nej nevypadne ani skrutka. Po vyplnění formuláře Vás budeme nejpozději následující pracovní den informovat e-mailem s možným termínem návštěvy. Bez potvrzeného termínu návštěvy Vám nelze zaručit prohlídku vybraného zboží, vždy proto vyčkejte na námi zaslaný e-mail.


Magnetická miska

Použitie pre odkladanie drobných montážných súčiastok (skrutky, matky, závlačky, podložky a pod.) ideálne magnetickýchsilné magnety sú pokryté gumovým krytom, ktorý chráni napríklad lak vozidla pred poškriabaním. Miska z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vybavená silným magnetom. Miska obdlžníkového tvaru má rozmery 3x 1mm.


Dno opatřeno dvěma magnety. Výběr podobných produktů. EXTOL PREMIUM magnet teleskopický, ohebný s LED světlem.


Magnetická miska

Autona je slovenská firma, ktorá vznikla za účelom vyplnenia dopytu zo strany zákazníka po autoopravárenskom náradí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky