úterý 18. července 2017

Tyčový mixér bosch

Tyčový mixér bosch

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! S mixérem je také možno sekat a šlehat.


Regulace otáček s rychlostmi a tlačítko Turbo pro maximální výkon. Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý. Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu.


Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet. Silný, tichý a bezvibrační motor! Navíc mixér Bosch MSM má velmi praktický výstup kabelu, kdy může sloužit jako poutko i jako držák kabelu! Veškeré informace o produktu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Делаю смузи, фарш, салат - Duration: 8:45. Mimoriadne výkonný ponorný mixér Bosch vám uľahčí život. Vďaka špeciálnemu tvaru mixovacej nohy bude vaša kuchyňa vždy čistá a nerezový nôž sa postará o dôkladné sekanie i drvenie.


Veľmi silný motor má reguláciu otáčok s rýchlosťami. Súčasťou je aj nôž na drvenie ľadu. Tyčový mixér je obľúbený kuchynský pomocník.


Price Match Promise on Genuine Bosch Spare Parts. Jednoducho sa ovláda, skladuje a komfortne sa čistí. Oceníte ho napríklad pri príprave koktailov, polievok, omáčok, zeleninových pyré, detských výživ a pod. Lepšie vybavené mixéry obsahujú užitočné príslušenstvo na sekanie, krájanie, drvenie či šľahanie.


Tento ponorný tyčový mixér zvládne v kuchyni aj tie najnáročnejšie úlohy. Poteší tichý a bezvibračný motor s vysokým výkonom, jednoduché používanie a jednoduchá manipulácia. Nerezová mixovacia noha sa môže použiť aj na horúce pokrmy. Ako príslušenstvo je tu pracovná nádoba a šľahacia metla.


K dispozícii máte rýchlostí, turbo tlačidlo a nôž QuattroBlade PRO so štyrmi čepeľami, pre dôkladné mixovanie bez špliechania. Ergonomická rukoväť a nízka hmotnosť zabezpečujú jednoduchú manipuláciu. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Sekanie, mixovanie aj drvenie ľadu hravo zvládne tichý, bezvibračný motor s príkonom 7W. Kvalita v každém detailu. Už při prvním pohledu na mixér si všimnete precizního zpracování plastové rukojeti i nerezové nohy.


Ta je speciálně upravená, aby zabraňovala nepříjemnému cákání při mixování, chrání vás tak před nepořádkem i popálením horkými surovinami. Ve výbavě nechybí ani metla na sníh z nerezu, který tvoří konstrukci také samotného mixéru. Tyčové mixéry prichádzajú v širokej škále rôznych typov a štýlov, a tak kľúčom k získaniu čo najviac z tohto kuchynského spotrebiča bude treba nájsť ten, ktorý spĺňa vaše základné potreby a poskytuje úroveň funkčnosti, ktorú hľadáte.


Vďaka praktickému príslušenstvu ho využijete na mixovanie, šľahanie aj sekanie. Ostrá QuattroBlade štvorkrídlová čepeľ si poradí skutočne so všetkými ingredienciami, od prípravy jemného pyre až po sekanie orechov na nedeľný koláčik. Perfektné výsledky zabezpečí QuattroBlade, štvorčepeľový nôž a funkcia AntiSplash zabezpečí mixovanie bez vyšplechnutiu ingrediencií.


Ať už potřebujete nejlepší šlehač s mísou nebo tyčový mixér na smoothie, určitě se podívejte na stránky FAVI. Pořiďte si u nás skvělého pomocníka do kuchyně. Zvládá řadu kuchyňských příprav od rozmixování zeleniny do svíčkové přes výrobu majonézy až po koktejly.


A s přídavnými strojky ještě víc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky